Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle şi Prinţul Harry, un nou proiect pentru public. Parteneriatul ar fi în valoare de 23 milioane de dolari

Meghan Markle şi Prinţul Harry, un nou proiect pentru public. Parteneriatul ar fi în valoare de 23 milioane de dolari

Chiar dacă au renunțat la îndatoririle lor regale și au decis să fie mult mai modești cu viața lor, Meghan Markle și Harry continuă să fie două figuri îndrăgite de public. Cei doi urmează să-i bucure pe oameni și să lanseze o serie de podcasturi, proiectul fiind unul de „multe milioane de lire” anunțat încă din 2020.

Meghan Markle şi Prinţul Harry, un nou proiect pentru public. Parteneriatul ar fi în valoare de 23 milioane de dolari

Meghan Markle și Harry au semnat un acord exclusiv cu serviciul de streaming audio Spotify în 2020. În acel moment, s-a vehiculat că valoarea contractului ar fi de 18 milioane de lire sterline.

Primul episod al podcastului a fost lansat în jurul Crăciunul anului 2020, iar protagoniștii au fost atât Meghan Markle, cât și Harry.

De atunci însă, nu a mai existat nicio producție, chiar dacă dorința publicului de a-i asculta pe foștii soți de Sussex a fost una mare.

„Ceea ce iubim la podcasturi este că ne reamintesc tuturor să ne oprim pentru un moment și să ascultăm cu adevărat, să ne conectăm fără nicio altă distracție.”, au spus atunci cei doi soți.

La un an și câteva zile de atunci, potrivit presei s-a confirmat că Meghan va relua proiectul, iar episoadele pe care le pregătește vor fi lansate în vara anului 2022.

Fundaţia Archewell a făcut următorul anunț despre podcast: „în era dezinformării, e important să discute cu partenerii de la Spotify pentru a avea grijă ca tehnologiile digitale pe care oamenii le folosesc zilnic să fie ancorate în principii solide de încredere şi siguranţă.”

Podcastul se anunță unul foarte bine pregătit, la care au lucrat din greu atât cei doi foști duci, cât și echipa Spotify.

Temele producțiilor nu au fost încă stabilite cu exactitate, însă un lucru este clar: Meghan Markle și Harry își doresc să își informeze corect ascultătorii și să-i inspire cu poveștile lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: