Redactia.ro
Home » Știri » Meghan se dezice de indicațiile regale! Iată momentul în care a fost în dezacord cu protocolul VIDEO

Meghan se dezice de indicațiile regale! Iată momentul în care a fost în dezacord cu protocolul VIDEO

Un clip video de la Windsor, de duminică, o arată pe ducesa de Sussex alături de asistenții regali pentru a colecta omagii florale. Fanii au observat un dezacord cu privire la ce ar trebui să se întâmple cu buchetele. Iată toate detaliile!

Meghan se dezice de indicațiile regale

Meghan, în vârstă de 41 de ani, a primit o reacție în general caldă din partea mulțimii din Windsor, în timp ce a revenit la viața regală alături de prințul Harry pentru o apariție surpriză cu prințul și prințesa de Wales sâmbătă după-amiază.

Când a fost abordată de un asistent care a vrut să ia de la ea numărul tot mai mare de omagii florale, imaginile arată că regina a spus inițial că le va așeza ea însăși la porți, înainte ca un al doilea asistent să-i spună din nou că florile trebuie predate, câteva momente mai târziu. Atunci, ducesa le-a mulțumit politicos pentru ajutor și le-a înmânat florile.

Ce spun internauții despre interacțiunea lui Meghan cu asistenții regali

Fanii regali au speculat că Meghan nu știa că ajutoarele au vrut să-i ia florile pentru propria ei siguranță.

Unii au subliniat că buchetele ar putea conține substanțe periculoase sau explozibili, motiv pentru care membrii familiei regale nu ar trebui să stea cu florile în brațe.

Alții au spus că au simțit că Meghan a fost deranjantă refuzând să predea florile.

„Artileria grea a trebuit să intervină atunci când Meghan a refuzat să dea drumul florilor pe care primul ajutor a încercat să i le ia, deoarece ea însăși dorea să le plimbe spre celelalte omagii”, a spus unul dintre internauți.

„Probabil că ea nu a înțeles că florile sunt luate din motive de siguranță. Între flori ar putea fi ascuns un mic dispozitiv exploziv, un gaz neurotoxic, o insectă otrăvitoare, orice …”, a scris un alt internaut.

„Ea chiar este o narcisistă, încercând mereu să facă totul despre ea cu orice ocazie! Mă bucur că a fost oprită” a comentat o altă persoană.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: