Redactia.ro
Home » Știri » UPDATE! Melania Trump, mesaj după ce cuplul prezidențial a fost diagnosticat cu COVID-19

UPDATE! Melania Trump, mesaj după ce cuplul prezidențial a fost diagnosticat cu COVID-19

Coronavirusul nu tine cont de statut, generație sau alte criterii, astfel că, acesta a ajuns și la Casa Alba. Confirmați pozitiv cu COVID19, presendintele americam Donald Trump și soția să Melania au ținut să transmită lumii un mesaj de încurajare.

Este știut faptul că, la începutul anului când pandemia de COVID19 a lovit lumea, Donal Trump era reticent și se comporta ca atare. Când obligația purtării măștii a intrat în vigoare, președintele American a refuzat să se alinieze cu sfaturile specialiștilor. Intretimp, numărul victimelor creștea de la o zi la alta în America, semn că acesta era doar începutul. Se pare că nici Donald Trump nu a scăpat, astfel că, acesta, dar și soția sa au fost confirmați pozitiv.

“Ne simțim bine! Vă rog, aveți grija să fiți în siguranță!”

Cuplul presidential a ținut să transmită un mesaj tuturor celor îngrijorați de starea de sănătate a acestuia, nu înainte de a amantă toate întâlnirile și evenimentele la care ar fi trebuit să participle. Donald Trump a fost primul care a anunțat pe rețelele de socializare că a contactat virusul, urmat apoi de soția să care a declarant același lucru. “La fel că prea mulţi americani anul acesta, preşedintele şi cu mine ne aflăm în carantină după ce rezultatul testului Covid-19 a fost pozitiv. Ne simţim bine şi mi-am amânat toate angajamentele viitoare. Vă rog, aveţi grijă să fiţi în siguranţă şi vom trece prin asta împreună”, scris Melania Trump pe Twitter.

Medicul președintelui Trump a ținut și el să facă precizări

Sean Conley, medicul de la Casa Alba, a dorit să facă și el o declarație. Acesta a spus că președintele este bine, la fel și soția. „Vă asigur că preşedintele îşi vă continua activitatea fără întreruperi în timpul recuperării şi vă voi ţine la curent cu evoluţia viitoare”, a declarat acesta intr-un comunicat trimis de Casa Alba.

 

UPDATE! Cine l-a îmbolnăvit pe președintele american?

Imediat ce s-a aflat că președintele American s-a îmbolnăvit de coronavirus au apărut și alte informații, conform celor de la Fox News, citați de Agerpres. Se pare că Hope Hicks, în vârstă de 31 de ani, consiliera apropiata a lui Donald Trump ar fi fost testată pozitiv, și deci considerată vinovată pentru virusarea președintelui.

Presa de peste ocean spune că Hope nu ar fi purtat mască la bordul avionului Air Force One, în drumul spre dezbaterea electorala cu Joe Biden, contracandidatul lui Trump. Cât despre trecutul acesteia, Hope Hicks a fost fotomodel și actriță și a lucrat destul de mult cu Melania Trump, nevasta președintelui american.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: