Redactia.ro
Home » Monden » Mellina de la Survivor, transformare radicală. Fanii au fost șocați și au reacționat

Mellina de la Survivor, transformare radicală. Fanii au fost șocați și au reacționat

GALERIE FOTO (2)

A trecut ceva timp de când Mellina a părăsit competiția Survivor. Frumoasa interpretă a făcut parte din echipa războinicilor și era considerată una dintre cele mai muncitoare și perseverente coechipiere. După întoarcerea în România, Mellina a făcut câteva schimbări majore în privința fizicului ei.

Ce mesaje i-au trimis internauții Melinei

Mellina este într-o formă de invidiat și fanii au obervat imediat acest detaliu. Interanuții i-au atras atenția interpretei că acum este mult mai „tunată” decât era înainte. Mellina a pierdut multe kilograme de la efortul depus în timpul competiției, dar acum s-a îngrășat și conform declarațiilro fanilor, pare că și-ar fi făcut și niște îmbunătățiri la medicul estetician.

După Survivor te-ai făcut frumoasă… sâni, buze, fund…”, „Cu banii de la Survivor s-a tunat”, „Să înțelegem că ți-ai pus sâni sau e poza modificată„, au fost câteva dintre mesajele primite din partea internauților la vederea fotografiilor.

Ce declara Mellina după ieșirea din competiție

Mellina a rămas în relații bune cu mulți dintre coechipierii ei alături de care a filmat și unul dintre videoclipurile ei muzicale. Ea a mai declarat că cea mai apropiată dintre toate persoanele din ehcipa sa este Maria.

Mama Juana, așa se numește piesa, este o băutură specifică din Republica Dominicană. Eu, la filmări, am adus și două sticle de Mama Juana, pe care mi le luasem din Republica Domincană. După primele cadre, nu mai era Mama Juana, nici n-am apucat să gust și eu, colegii mei de la Războinici au băut ambele sticle. Ne-am distrat foarte tare la clip. Când eram în competiție, mă duceam departe, unde nu erau camere de filmat, mă dezbrăcam și înotam în mare. A fost cel mai eliberator lucru pe care l-am făcut până acum, în viața mea: eu cu mine, natura și atât. Și acolo stăteam cu orele și simțeam nevoia să compun. Făceam două versuri și apoi le rețineam, pentru că nu aveam unde să le scriu.(…) Am rămas foarte apropiată cu Maria, cu Musty, cu Vera și cu Sindy. Dar îmi sunt dragi cu toții „, a declarat Mellina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: