Redactia.ro
Home » Monden » Cât s-a îngrășat Mellina după ce a părăsit Survivor România. Artista a descris cât de grea a fost experiența în Republica Dominicană

Cât s-a îngrășat Mellina după ce a părăsit Survivor România. Artista a descris cât de grea a fost experiența în Republica Dominicană

GALERIE FOTO (7) Cât s-a îngrășat Mellina după ce a părăsit Survivor România

Cât s-a îngrășat Mellina după ce a părăsit Survivor România. Deși multă lume se aștepta ca Mellina să rămână până în finala concursului Survivor România, aceasta a fost eliminată, revenind astfel la viața normală. Deși în competiție a slăbit foarte mult, acum, Mellina s-a îngrășat 10 kilograme. Ce spune artista despre experiența dură de la Survivor România.

Cât s-a îngrășat Mellina după ce a părăsit Survivor România. Artista a descris cât de grea a fost experiența în Republica Dominicană

Cât s-a îngrășat Mellina după ce a părăsit Survivor România. Competiția Survivor România va rămâne în amintirea Mellinei ca fiind una dintre cele mai puternice experiențe pe care a trăit-o până acum. Lipsa hranei și condițiile dificile de supraviețuire și-au pus amprenta asupra artistei. Mellina a fost eliminată de la Survivor România în luna aprilie, deși a fost votată de nenumărate ori favorita publicului.

După ce a ajuns acasă, artista s-a îngrășat 10 kilograme și a revenit la viața sa normală.Artista nu s-a abținut de la niciun fel de mâncare și și-a făcut toate poftele culinare. ”De la tot confortul ajungi la zero confort, la baza piramidei efectiv. Din punct de vedere psihologic a fost foarte greu. Nu mai știi cum arată oamenii, nici nu îu mai visezi. Ne era teamă că nu o să avem ce mânca a doua zi. Rewardurile s-au tot mărit pe parcurs. Mi-am dat seama că cel mai important este să petrec timp cu familia. Mi se face pielea de găină și acum”, a mărturisit Mellina.

Ce relație are Mellina cu Musty

Condițiile dificile de la Survivor România i-a determinat pe mulți concurenți să se apropie și să lege prietenii. Este și cazul Mellinei și a lui Musty, care s-au apropiat în timpul competiției și au descoperit că au multe lucruri în comun. Aceste lucruri au stârnit multiple controverse din partea fanilor, iar majoritatea au crezut că între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste. Ei bine, artista s-a simțit nevoită să reacționeze și să clarifice lucrurile. ”Da, am o relație cu Musty, recunosc. Una de prietenie, oameni buni. Nu este tatăl copilului care nu există în mine. Da, Musty este ca un frate mai mare pentru mine și atât” , a spus Mellina într-un video postat pe Instagram.

De asemenea, la rândul lui, Musty a vorbit despre adevărata relație pe care o are cu Mellina. „Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa. Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine. Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm‘, a declarat Musty. În prezent, Mellina a revenit la pasiunea sa, și anume muzica. Fosta concurentă de la Survivor România este hotărâtă să revină top cu noi piese.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: