Redactia.ro
Home » Știri » Membrii clanului Duduianu le luau telefoanele, banii și brățările de aur maneliștilor. “M-a secat la inimă”

Membrii clanului Duduianu le luau telefoanele, banii și brățările de aur maneliștilor. “M-a secat la inimă”

Membrii clanului Duduianu le luau telefoanele

Problemele duduienilor pare că nu se mai termină. 13 persoane din clanul Duduianu au fost trimiși în judecată pentrutâlhărie unor maneliști. În dosarul este specificat că interlopii le luau telefoanele, banii și brățările de aur maneliștilor care erau invitați la evenimente chiar de ei.

Membrii clanului Duduianu le luau telefoanele, banii și brățările de aur maneliștilor. “M-a secat la inimă”

13 membrii ai clanului Duduianu au fost trimiși în judecată fiind acuzați de tâlhărie. Conform documentelor de la dosar, în data de 11 aprilie 2019, artistul Ghiță Adriano a fost audiat de autorități, acesta spunându-le că, la sfârșitul anului martie 2019, a văzut pe Facebook că într-o postare de-a lui Bujilă, Florin Dumitru Cristian, că o anumită persoană, vrea să ia 20.000 de euro de la un lăutar. Artiști numiți în postare erau Marius Babanu, Marinică Nămol și Ghiță Adriano.

Potrivit Cancan.ro, în aceeași zi, Adriano l-a sunat pe Bujilă și a aflat că era vorba despre interlopul Anaser Duduianu, care îl tăiase la un moment dat pe Bujilă în timpul unui eveniment la restaurantul Artistocrat. Între timp, martorul Adrian Marian, s-a întâlnit cu Bujilă, Leo de la Kuweit, tatăl acestuia, Oacă de la Craiova, Marius Babanu, Marinică Nămol, și a aflat că Anaser Duduianu cere 20.000 de la mai mulți lăutari, respectiv de la Leo de la Kuweit, Marinică Nămol, Marius Babanu, Tzancă Uraganu și Biju. „Martorul afirmă că pe fondul evenimentelor întâmplate, a intenționat să meargă la poliție împreună cu ceilalți lăutari implicați, însă a renunțat la demers întrucât îi este teamă de «Anaser» (Duduianu Florin) și de eventualele repercusiuni din partea acestuia ori a familiei sale. Despre «Anaser» (Duduianu Florin), numitul Bănică Adrian-Marian a declarat că l-a cunoscut prin prisma activității pe care o desfășoară, cea de artist de muzică de petrecere”, se arată în documente.

Anaser i-a cerut brățările de aur și banii

Mai mult, Ghiță Adriano le-a spus anchetatorilor că a în cursul lunii martie, s-a întâlnit întâmplător cu Anser, în timp ce se afla în Piața Sălăjan. Anaser i-ar fi spus acestuia că este supărat pe el și i-a cerut să-l însoțească până la benzinăria OMV Diham. În perioada cât au stat la benzinărie, aceștia au vorbit, ulterior, alăturându-se un alt individ, Cristi Cioară. După ce au terminat, aceștia au ieșit din benzinărie, iar Anaser i-a spus lui Adriano că își dorește un cadou de la el. La scurt timp, a spus că vrea două brățări de aur de la el, pe care Adriano le purta la mână. Pentru că și-a dat seama că nu are cum să îl refuze, Adriano a întins mâinile și i-a dat lui Anser brățările pe care le avea, în valoare de 2.000 de lei. Î

nainte să plece, Anaser l-a întrebat dacă nu are să-i dea niște bani, sub pretextul că este amărât. Astfel, martorul i-a înmânat 300 dde lei, părăsind apoi locația. Ulterior, Adriano le-a spus anchetatorilor că i-a fost teamă să îl refuze pe Anaser, cu toate că interlopul nu l-a amenințat. Ba din contră, acesta ar fi avut un comportament frumos. Declarația lui Adriano a fost confirmată și de către Bujilă, care le-a povestit că a fost sunat de Adriano, care i-a povestit cele întâmplate la benzinărie. Totodată, incidentul a fost probat, și cu înregistrările camerelor de supraveghere montate la benzinărie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: