Redactia.ro
Home » Știri » Un alt membru al clanului Duduianu, atacat în plină stradă. A fost cât pe ce să aibă aceeași soartă cu Emi Pian

Un alt membru al clanului Duduianu, atacat în plină stradă. A fost cât pe ce să aibă aceeași soartă cu Emi Pian

Un alt membru al clanului Duduianu, atacat în plină stradă

După ce liderul clanului Duduianu, Emi Pian a fost ucis într-o răfuială la începutul lunii august, acum un alt membru al grupării interlope a fost cât pe ce să fie rănit. Anaser Duduianu a fost prins de polițiști după un conflict violent în stradă, cu alți interlopi români.

Anaser Duduianu a fost arestat

Anaser Duduianu a fost prins de autoritățile din Anglia după o încăierare violentă cu membrii unui clan interlop român. Acesta era dat în urmărire internațională de două luni de zile, pe numele său fiind emis un mandat de arestare europeană.

Liderul clanului Duduianu, Emi Pian a fost ucis în urma unui conflict cu membrii clanului Rinu. Astfel, moartea liderului a scos la iveală mai multe informații legate de afacerile pe care interlopii din România le întreprind.

Anaser Duduianu a fost dat în urmărire internațională, fiind acuzat că ar fi șantajat mai mulți maneliști și i-ar fi lăsat fără bani. Totodată, oamenii legii dețin și înregistrări în care interlopii amenință mai mulți artiști de muzică lăutărească.

Se pare că Anaser a provocat un mare scandal într-un restaurant din Birmingham. După ce s-a certat cu mai mulți membrii unui grup rival, acesta a intrat cu mașina în restaurant, motiv pentru care ar fi fost bătut de interlopii din Craiova.  Anaser a vrut să-i cânte un lăutar care a fost adus la restaurant de alt grup. De aici a pornit tot scandalul. Oamenii s-au supărat și l-au încolțit pe Anaser. După ce a fost bătut, a vrut să se răzbune și a intrat cu mașina în restaurant”a declarat un martor al evenimentului pentru Cancan.ro.

Anaser Duduianu, internat în spital

Conform România Tv, Anais Duduianu este internat la un spital din Birmingham, acesta fiind rănit în încăierarea violentă în care a fost implicat alături de mai mulți interlopi din Craiova. Anaser a comis mai multe ilegalități în Anglia, motiv pentru care va fi condamnat.

Reamintim că liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis și Emi Pian a murit în noaptea de 4 august la spital, după ce a fost înjunghiat în femur de Richard Emanuel Gheorghe din clanul Rinu. Deși medicii au încercat să-l salveze pe bărbatul în vârstă de 39 de ani, acesta s-a stins din viață după două ore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: