Redactia.ro
Home » Știri » Mergeau să se vindece, dar nu știau ce se ascunde în baia folosită de zi cu zi. Ce au pățit pacientele unei clinici din București 

Mergeau să se vindece, dar nu știau ce se ascunde în baia folosită de zi cu zi. Ce au pățit pacientele unei clinici din București 

Mergeau să se vindece, dar nu știau ce se ascunde în baia folosită de zi cu zi. Iată ce au pățit pacientele unei clinici din București!

Mergeau să se vindece, dar nu știau ce se ascunde în baia folosită de zi cu zi

Zeci de femei, paciente a unei clinici medicale din București, sectorul 2, au trăit coșmarul vieții lor! Acestea sperau să se vindece mergând în unitatea medicală și nu se așteptau la o astfel de întâmplare! Autoritățile au capturat un bărbat care era chiar soțul administratorei clinicii sub săvârșirea unei fapte grave, violare a vieții private. Mai exact, bărbatul a instalat în odorizantele din baie camere audio-video pentru a le putea surprinde pe paciente în timp ce foloseau toaleta. Ancehta a avut loc în Capitală și în județul Prahova, bărbatul fiind prins într-un final.

Bărbatul a fost condus astăzi la audieri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, acțiunea fiind posibilă sub sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Ce surprindea bărbatul pe camerele video

Surse din cadrul anchetei susțin că bărbatul dorea să surprindă momentul când femeile foloseau toaleta:

„O cameră era montată lângă o cadă care surprindea și toaleta de la distanță, iar alta era lângă vasul de toaletă și surprindea momentul când se așeza cineva pe el”, potrivit Antena3 CNN.

 

 

 

Sursa foto: womenyoushouldknow.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: