Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mergi în vacanţă, stai tot sejurul, apoi primeşti banii înapoi! Destinaţia de vis la care te poţi caza gratis

Mergi în vacanţă, stai tot sejurul, apoi primeşti banii înapoi! Destinaţia de vis la care te poţi caza gratis

Aurora boreală e genul acela de experiență unică în viață pentru care trebuie să te pregătești, asta dacă nu locuiești pe lângă de Cercul Arctic.

Patronii unui hotel promit să înapoieze banii turiștilor care doresc să petreacă un sejur de neuitat în locația lor deosebită. Asta dacă nu „apare” aurora boreală.

Primeşti 300 euro/noapte înapoi

Gazda hotelului a publicat un anunț în care oferă toate detaliile. Hotelul se află mai exact în staul Ivalo, din comuna Inari din Finlanda! Acesta este un loc superb de admirat unul dintre cele mai minunate fenomene ale naturii și anume aurora boreală.

„Fără auroră boreală? Vă plătim înapoi! Iată care sunt condițiile: vizitați-ne pentru minim 4 nopți în perioada 15-30 septembrie 2023 și promitem să vă rambursăm cazarea”, se arată anunțul din social media.

Cazarea de aici costă 300 de euro pe noapte. Totuși, dacă turiștii reușesc să petreacă aici un sejur de 4 zile fără să vadă aurora boreală, patronii promit să le restituie banii de cazare. Totuși, în ofertă nu intră și banii cheltuiți pe mese, saune și celelalte servicii exclusive ale hotelului.

Cea mai bună perioadă, din septembrie până în aprilie

Din septembrie până în aprilie este sezonul perfect de văzut aurorele boreale. Mulți internauți s-au arătat absolut încântați de această ofertă inedită, însă să știți că poate fi și riscant pentru că în perioada asta există șanse mari să vedeți aurora.

De regulă, cu cât noaptea este mai întunecată, cu atât priveliștea este mai bună. Deși în momentele în care aurora boreală are un afișaj puternic, poate rezista în fața luminii lunii, iar șansele tale sunt mai mari în nopțile în care este lună nouă sau semilună.

Poate fi evident, dar și cerul senin ajută. Cu toate acestea, este un mit că trebuie să fie frig; ce se întâmplă, de fapt, este că cel mai bine se pot observa aurorele în nordul îndepărtat, în nopțile senine care, tocmai din cauza acestor factori, tind să fie reci.

Ce este aurora boreală?

Asigură-te că nu te afli în apropierea vreunei surse puternice de lumină – îndepărtează-te cât mai mult de orașe. Dacă vrei să fii extra, monitorizează ciclul solar și numărul de pete vizibile de pe suprafața soarelui.

Dacă poți vedea petele solare, înseamnă că soarele suflă acele vânturi care produc aurora. Stai liniștit, nu trebuie să reții toate astea, există o aplicație.

„Am o vacanță în noiembrie, hotelul respectiv funcționează în acea perioadă în aceleași condiții?”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: