Redactia.ro
Home » Monden » Mesaj controversat pe o pagină de Facebook a Poliției: „Meriți bătaie pentru că ai botox și silicoane”

Mesaj controversat pe o pagină de Facebook a Poliției: „Meriți bătaie pentru că ai botox și silicoane”

Odată cu cel mai recent scandal mediatic, s-a redeschis subiectul legat de numărul crescut al cazurilor de violență domestică din România. În acest sens, un polițist din mediul rural a postat un mesaj edificator pe o pagină de Facebook pe care o administrată, denumită „Polițiștii au umor”.

Mesaj controversat pe o pagină de Facebook a Poliției

Dan este un polițist din mediul rural care a dorit să atragă atenția acelor spuse în mediul online odată cu violența la care a fost supusă Daniela Crudu. „Numele meu este Daniel Georgescu, dar prietenii si colegii imi spun simplu, Dan. Sunt politist de 11 ani, doar in mediul rural si nu ma vad facand altceva, nici nu cred ca as sti sa fac altceva. Nu sunt sindicalist, nu sunt sef, sunt un simplu politist, ca oricare altul”, și-a început pledoaria Dan Georgescu.

Bărbatul a luat atitudine vizavi de articolul care o denigrează pe Daniela Crudu în mediul online. ”Doar în România când spui cuiva că o femeie a fost bătută te întreabă ” dar de ce a bătut-o?” Sau „ce a făcut de a bătut-o? Degeaba nu a bătut-o, a făcut ea ceva”. Ca și cum ar exista vreo justificare ca să lovești o femeie. Poate nu știți, dar la fiecare 30 de secunde o femeie este bătută în România. Adică, 2880 de femei sunt bătute de câte un bărbat la fiecare 24 de ore în țară noastră. Multe, foarte multe. Dintre acestea, nici măcar un sfert nu depun plângeri împotriva agresorilor. Unele de frică, altele din obișnuință sau pur și simplu nu mai au încredere în autorități. Altele nici nu mai au puterea de a spune cuiva despre calvarul pe care îl trăiesc”, a specificat Dan în mesaj postat în mediul online.

„E o femeie de moravuri ușoare, deci o merită”

Polițistul spune că articolul apărut în spațiul public în urmă cu câteva zile este o denigrare deloc deontologică. ”Zilele trecute a luat bătaie o domnișoară controversată de la iubitul ei, de origine croată. E mega cunoscut cazul, nici voi mai intra în detalii. Culmea penibilului este că majoritatea au râs și au considerat că „o merită”, doar pentru că ei o consideră că fiind o femeie de „moravuri ușoare”. O altă „explicație” a violenței împotriva femeilor, moralitatea unei femei. Colac peste pupăză, un jurnalist a scris, cu o bucurie imposibil de explicat, că, citez „din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate precum cel al Alexandrei”. Un jurnalist! Ce deontolgie profesională, ce misoginism, băi, nene! Meriți bătaie pentru că ai botox și silicoane! Auzi la el, ești „gonflată”, continuă polițistul.

Dan Georgescu militează pentru drepturile femeilor și susține că nimeni „nu merită bătăie”. ”Mâine o să meriți bătaie, ca femeie, pentru că ai tatuaje sau cercei în nas sau buric! Nimeni nu merită bătaie! Nici animalele, nici femeile, nimeni! Este o cutumă bolnăvicioasă românească cum că unde dă EL în EA, „crește”. Nu crește, băi, nimic, în afară de traume fizice și psihice. Cel mult egoul vostru de cocoși flaușați crește. Treziți-vă din bețivăneală, nu ai scuze să lovești o femeie, indiferent cine ar fi ea. Un bărbat domină prin inteligență, prin șarm, carismă, nu prin pumni și ciomăgeală. Suntem în 2020, nu în epoca de piatră, când ea zicea că nu are chef și el îi trăgea un par în cap ca să îi vină cheful”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook ”Polițiștii au umor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: