Redactia.ro
Home » Monden » Mesaj îngrijorător! Brigitte Bardot își ia la revedere de la fani: „Este poate ultima mea aniversare”

Mesaj îngrijorător! Brigitte Bardot își ia la revedere de la fani: „Este poate ultima mea aniversare”

GALERIE FOTO (3)

Brigitte Bardot, una dintre cele mai frumoase actrițe care au cucerit publicul încă de la primele apariții pe marele ecran, a împlinit de curând vârsta de 86 de ani. Chiar dacă au trecut anii, Brigitte rămâne în sufletele multora ca una dintre figurile marcante ale cinematografiei secolului XX. Cu ocazia zilei de naștere, Brigitte a ținut să transmită un mesaj înduioșător.

Fostul sex-simbol al cinematografiei franceze și nu numai a împlinit 86 de ani, fapt pentru care, actrița a dorit să transmită un mesaj celor dragi, chiar din reședința de la Saint-Tropez unde trăiește de mulți ani alături de animalele sale. “Aștept de 47 de ani ca cei care ne conduc să facă un gest pentru îmbunătățirea condiției animalelor în Franța. Este poate ultima mea aniversare, după atâta timp de așteptare, e posibil să nu mai am timp de așteptat”, ar fi transmis Brigitte Bardot, gândindu-se că aceasta ar putea fi ultima dată când își serbeaza ziua de naștere.

Brigitte conduce o fundație care ocrotește animalele

Brigitte Bardot este cunoscută pentru dragostea ei pentru animale, astfel că, aceasta a reușit să puna pe picioare o fundație care îi poarta numele, menită să protejeze drepturile necuvântătoarelor. Tot din dorința de a proteja câinii fară stăpân, actrița sosea în România în 2001, unde reușea să salveze peste 100.000 de maidanezi. La vremea respectivă, primarul Bucurestiului, Traian Băsescu semna un acord pentru campania de sterilizare a câinilor maidanezi.

Lui Brigitte nu îi este frică de COVID19

Tot cu ocazia aniversarii sale, Brigitte Bardot a mărturisit că nu îi este frică de virus, iar dacă este să se întâmple ceva, atunci se va întâmpla cu siguranță. “Ce trebuie să se întâmple se vă întâmpla. În același timp, eu nu văd pe nimeni, nu ies din casă. Nu am medic. De 40 de ani nu mai mănânc carne. Mă mulțumesc cu legume, ouă și salată”, a cochis actrița în vârstă de 86 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: