Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mesaje de condoleante pentru bunica. Cele mai emoționante urări de rămas bun pentru ființele dragi

Mesaje de condoleante pentru bunica. Cele mai emoționante urări de rămas bun pentru ființele dragi

Mesaje de condoleante pentru bunica

Mesaje de condoleante pentru bunica. Despărțirea pentru totdeauna de o persoană dragă este un moment de cumpănă pentru oricine. Câteodată cuvintele sunt de prisos, însă alteori, vorbele potrivite ne pot face să trecem mai ușor peste durerea provocată de o astfel de pierdere. Iată în cele ce urmează câteva mesaje de condoleanțe pentru bunica.

Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase mesaje de condoleanțe pentru bunica, ființa pe care mulți o pot considera a doua mamă din viața lor.

Mesaje de condoleante pentru bunica. Cele mai emoționante urări de rămas bun

Iată câteva exemple de mesaje de condoleanțe pentru bunica, urări de rămas bun pe care le pot trimite toți cei care doresc să aline durerea celor suferinzi.

Tristă și dureroasă este despărțirea de tine! Tu ai fost sufletul nostru, raza ce ne-a luminat calea în zilele acelea întunecate, tu ne-ai îmbrățișat cu dragostea ta in fiecare zi si ne-ai ocrotit de griji si nevoi. Adio bunică dragă, azi te vom conduce pe ultimul drum cu inimile frânte de durere!

Însă amintirea si dragostea ta nelimitată ne va însoți mereu. Dumnezeu sa te odihnească în pace! Rămas bun, bunică dragă!

***

În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu sa găsești cuvintele, pentru ca nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea iubitei noastre bunici. Sincere condoleanțe!

***

Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă, bunica noastră scumpă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnește-te în pace!

***

Nu exista cuvinte indeajuns ca sa exprime durerea si tristetea noastra pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre bunici. Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va ramane mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Mesaje de condoleante pentru bunica. Cele mai emoționante încurajări

Mulți români și-au trăit copilăria alături de bunici, iar bunica le-a fost ca o a doua mamă. Amintirile legate de bunică rămân sfinte în sufletul celor care pierd pentru totdeauna această ființă dragă! Iată unele dintre cele mai emoționante mesaje de condoleanțe pentru bunica și încurajări pentru cei care suferă în urma pierderii.

Bunica a luptat din răsputeri cu suferința. A lăsat în urma ei un gol imens. Singurul loc de unde nu o poate lua nimeni este inima noastră, acolo unde va rămâne veșnic! Dumnezeu s-o odihnească în pace!

***

Bunica ta a fost cu adevărat un înger. Oriunde a mers, a răspândit bucuria și fericirea în viața tuturor celor pe care i-a cunoscut. Moartea ei ne umple inimile de tristețe. Vă rugăm să știți că suntem alături de voi în timpul întristării și tristeții voastre. Acceptați condoleanțele noastre din suflet pentru pierderea dumneavoastră.

***

Greu le este nepotilor sa recunoasca si sa traiasca, in ciuda realitatii implacabile, momentele in care unul dintre bunici trece in lumea celor drepti. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Bunica, iar pe cei ramasi sa-i mangaie!

Mesaje de condoleante pentru bunica. Alte cuvinte de încurajare pentru cei care și-au pierdut bunica

Cei care și-au pierdut bunica au nevoie de cele mai potrivite cuvinte de încurajare pentru a trece peste dureroasa pierdere. Iată câteva exemple de mesaje care i-ar putea ajuta pe cei care trec prin acest episod dureros.

Cel mai bun mod de a-ți aminti de bunica pe care o iubești este cu un zâmbet pe față. Acest lucru poate fi imposibil deocamdată, dar cel puțin încercați. Sufletul bunicii tale va fi fericit să te vadă zâmbind în timp ce îți aduci aminte de amintirea ei.

***

Cu sufletele împietrite am aflat de moartea bunicii tale. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!

***

Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața Bunicii voastre scumpe, care a plecat dintre noi. Fie că dragostea familiei și a prietenilor să reprezintă sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Cele mai sincere condoleanțe!

***

Am aflat cu tristeţe fără margini de pierderea fiinţei dragi. De azi înainte nu o vom mai căuta pe Bunica la telefon sau acasă. De azi înainte o vom cauta pe Bunica doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Odihnească-se în pace!

***

Vă rugăm să acceptați sincerele condoleanțe. Dumnezeu să o răsplătească în cer pentru tot binele pe care Bunica voastră l-a făcut. Este și va rămâne în inimile noastre…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: