Redactia.ro
Home » Știri » Mesaje de condoleanțe pentru cei care și-au pierdut un apropiat. Cum să îți arăți sprijinul față de suferința lor

Mesaje de condoleanțe pentru cei care și-au pierdut un apropiat. Cum să îți arăți sprijinul față de suferința lor

A murit copila de 14 ani care s-a înecat cu un jeleu, la școală. Tragedie fără margini

Trecerea unei persoane dragi în neființă este cu siguranță cea mai grea încercare pe care o poți primi de la viață, iar durerea pe care o simți în astfel de momente este imposibil de transpus în cuvinte. Iată ce mesaje de condoleanțe pentru cei care și-au pierdut un apropiat.

Trimiterea mesajelor de condoleanțe au scopul de a alina cât de puțin din durerea pe care o simte o persoană care a pierdut pe cinva drag: mamă, tată, bunici, frați, verișorii sau cel mai bun prieten.

Mesaje de condoleanțe pentru cei care și-au pierdut un apropiat

Iată câteva exemple de mesaje de condoleanțe pentru cei care trec prin clipe grele:

„A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să va dea putere și să vă ofere mângâiere în acest moment dureros. Va îmbrățișăm cu drag!”

„Când timpul este pe sfârşite şi o fiinţă dragă ne părăseşte pentru totdeauna, soarele îşi pierde căldura razelor sale, iar noi purtăm doliul întunericului, care rămâne în urma ei. Dumnezeu să-l ierte!”

„Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Sincere condoleanţe!”

„S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă durere si tristeţe. În aceste clipe atât de grele pentru tine îţi suntem alături. Sincere condoleanţe!”

Nici nu pot să-mi imaginez cât de mare e durerea ta. Îmi pare foarte rău și mă rog să ai putere în aceste momente dificile.

Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace!

În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi. Fie că dragostea familiei și a prietenilor să reprezintă sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Cele mai sincere condoleanțe!

Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire.

Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă ţie a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de voi. Sincere condoleanţe!

Îmi pare foarte rău pentru pierderea ta. Te rog acceptă-mi cele mai sincere condoleanțe!

Cu nemăsurată tristețe am aflat de moartea ființei dragi și de aceea simțim nevoia să va transmitem pe această cale cele mai sincere condoleanțe. Sperăm din suflet că în aceste clipe grele prezența rudelor și a prietenilor să va aducă puțină alinare.

Gândurile și rugăciunile mele sunt cu voi în aceste momente de durere.

Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: