Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mesaje, felicitări și urări de Paște din suflet pentru familie și prieteni. Mesaje virtuale, Whatsapp și Messenger

Mesaje, felicitări și urări de Paște din suflet pentru familie și prieteni. Mesaje virtuale, Whatsapp și Messenger

Mesaje si SMS-URI pentru Paște. Urări de Paște frumoase și felicitări pentru cei dragi. Mesaje pentru Whatsapp și Messenger. Inspirație pentru mesajele tale de sărbători.

Anul acesta, sărbătorile Pascale ne surprind într-o situație pe care niciunul dintre noi nu a mai întâlnit-o. Trebuie să păstrăm distanțarea socială și să nu petrecem Paștele în grupuri mari, așa cum mulți obișnuiam. Autoritățile recomandă să nu mergem în vizite, ci să ne bucurăm de liniște și de lumina sfântă a învierii la noi acasa. Cum se vor oficia slujbele de PAȘTE. BOR a decis!

De restricții nu scapă nici catolicii, care vor sărbători Paștele chiar mâine, pe 12 aprilie 2020.

Ce mesaje poți trimite de Paștele Catolic

Așadar, ne rămâne mijlocul de comunicare virtual, cel mai la îndemână în aceste zile. Putem trimite mesaje pe Whatsapp, felicitări de Paște pentru cei dragi.

Iată câteva idei de mesaje, urări si SMS-URI de Paște din care te poți inspira, fie că sărbătorești mâine, Paștele catolic, fie că sărbătorești Paștele Ortodox, duminica viitoare.

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Mesaje de Paste: Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

Paște mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit. Iubitul iepuroi să-ţi aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate

Mesaje de Paste: Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Mesaje de Paste: Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Mesaje de Paste: Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Găsești aici și inspirație pentru Florii:

MESAJE, SMS-uri și urări deosebite de Florii pentru toți cei care poartă nume de flori

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: