Redactia.ro
Home » Știri » MESAJE, SMS-uri și urări deosebite de Florii pentru toți cei care poartă nume de flori

MESAJE, SMS-uri și urări deosebite de Florii pentru toți cei care poartă nume de flori

GALERIE FOTO (2)

Mesaje și SMS-uri de Florii 2020. Urări și felicitări deosebite pentru cei cu nume de floare. Ce mesaje de „la mulți ani” să le trimiți celor dragi.

Duminică, 12 aprilie, sunt sărbătorite Floriile la ortodocși, în timp ce creștinii catolici sărbătoresc Paștele. Cu ocazia acestei zile deosebite, vei dori să le trimiți mesaje și urări de bine prietenilor si familiei!

Chiar dacă petrecem sărbătorile separat, putem să fim împreună virtual, cu ajutorul tehnologiei. Cu atât mai mult, te încurajăm să le trimiți celor dragi, cu nume de floare, mesaje si urări care să le facă ziua mai frumoasă!

În Duminica Floriilor, cei care poartă nume de floare își sărbătoresc onomastica și sunt cinstiți de cei dragi! Dacă ai prieteni sau membri ai familiei cu numele Flori, Florentin, Florin, Florian, Florentina, Narcisa, Narcis. Alte nume care sunt sărbătorite de Florii sunt: Lăcrămioara, Liliana, Laur, Laura, Margareta, Brândușa, Camelia, Viorel, Viorica, Crenguța, Dalia sau Crina.

Mesaje si SMS-uri de Florii 2020. Urări pentru cei dragi

Ce să transmiți celor dragi de în Duminica Floriilor.

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Fie ca din aceasta zi, toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece si sa ai doar zile insorite si multa fericire! La Multi Ani!

Florile din imagine sunt ofilite in comparatie cu frumusetea ta! LA MULTI ANI, fericire, bucurii alaturi de cei dragi tie si tot binele din lume!

Inima mea ar fi prea mica fara dragostea ta, zambetul meu ar fi prea trist fara guritza ta, iubirea mea nu ar exista fara de tine de ziua ta iti daruiesc inima mea!

Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

La Multi Ani ! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.

La multi ani ! Viata sa-ti frumoasa si colorata ca acest buchet de flori!

Urări de Florii pentru cei care poartă nume de floare. Cele mai frumoase mesaje

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – florile, minuni ale naturii. La mulţi ani!

Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp.

Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează „la mulţi ani!”

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

Te poate interesa și: Cum poți sărbători de Florii, acasă. 5 idei prin care să nu ratezi această sărbătoare

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Azi uita cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii!

Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubita şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii! 


De ziua ce-ţi surade-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: