Redactia.ro
Home » Știri » Mesaje, SMS-uri de felicitare pentru orice situație: nunți, botezuri, zile de naștere sau petreceri de logodnă

Mesaje, SMS-uri de felicitare pentru orice situație: nunți, botezuri, zile de naștere sau petreceri de logodnă

urari pentru diferite evenimete

Evenimentele fericite din viața persoanelor dragi nouă parcă sunt la fel de importante și pentru noi, așa că de fiecare dată încercăm să le fim aproape, să le transmitem gândurile noastre bune și să le arătăm că ne pasă.

Pentru orice astfel de ocazie există mesaje de felicitări pe care le puteți trimite ca să arăți că le împărtășești fericire și te gândești la cei care urmează să facă un pas important în viața lor. Fie că este vorba de mesaje pentru nuntă, botez, logodnă sau pentru o zi de naștere, există mereu variante la îndemână pe care le puteți folosi.

Mesaje de felicitare pentru logodnă

Sper să continuați să va luminați viață unul altuia. Mă bucur că v-ați logodit.

Felicitări pentru logodnă! Sper să fiți fericiți și binecuvântați în continuare.

Sper că inimile voastre să fie întotdeauna una aproape de cealaltă, să bată una pentru cealaltă. Felicitări pentru frumosul eveniment din viață voastră!

Va urez să fiți cei mai fericiți îndrăgostiți de pe Pământ! Cele mai frumoase gânduri va transmit cu ocazia logodnei.

Mesaje și SMS-uri de felicitare pentru ziua de naștere

De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău.

Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească.
La mulţi ani fericiţi!

De ziua ta îţi dorim cer senin, ani frumoşi, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viaţa să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată.

Astăzi îţi urăm o zi plină de fericire, linişte şi momente de neuitat. Să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate. Fie ca ce e mai bun să vină de acum încolo!

Primiţi petala vârstei ca pe o binecuvântare. Ea să vă fie rod al bucuriei şi speranţei! Credinţa şi iubirea să vă însoţească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlniţi la orişicare pas. Steaua ocrotitoare să lumineze mereu asupra Dumneavoastră şi a celor dragi inimii Dumneavoastră.
La mulţi ani fericiţi!

La mulţi ani! Să găseşti adevărata FERICIRE. Să nu o cauţi mult, să nu pleci departe pentru a o găsi. Ea e foarte aproape – ea e în ziua nouă, ea e în soarele ce răsare, ea e în chipul ce îţi zâmbeşte dulce atunci când te priveşti în oglindă.

Mesaje și SMS-uri pentru botezuri

După lungi aşteptări, planuri şi vise a venit barza şi a adus cu ea cel mai frumos şi dulce copil. Fie ca acest moment să fie binecuvântat şi ca acest copil să fie tot ce v-aţi dorit vreodată.

Vă doresc tuturor sănătate, bucurii, realizări pe toate planurile. Micuțului bebe ii urăm o viață lină, fără supărări, cu mii de realizări, să fie mereu protejat, indrumat și iubit de parinți și toți cei ce il cunosc!

Ii urăm micuțului ca viața să-i fie lină și senină precum cerul de vară și calea presărată cu petale de trandafiri, iar sănătatea de fier să țina companie fericirii depline și norocului. Botez fericit!
Cele mai sincere urări de sănătate, fericire, viață imbelșugată și noroc alături de multă iubire ii dorim micuțului care v-a umplut inimile de bucurie.

Mesaje și SMS-uri pentru miri

Astăzi v-ați legat inimile și soarta! Vă urăm ca viața să vă fie mai frumoasă ca zorii zilei, mai senină decât cerul și mai profundă decât oceanul! Vă dorim să trăiți în așa fel încât în fiecare seară să vă spuneți: „a fost mai frumos decât ieri”!

Treziți-vă în același timp, beți cafeaua împreună la primele ore liniștite ale dimineții, priviți răsăritul soarelui înainte de a pleca la muncă, începeți această căsătorie cu mici ritualuri care vă aduc împreună și nimic nu vă va putea despărți. Vă dorim toată fericirea din lume. Felicitări!

Întotdeauna trăiți clipa prezentului. Prețuiți-vă unul pe altul și prețuiți fiecare moment în care sunteți împreună. Fericirea și lumina își vor găsi calea spre voi!

În cea mai frumoasă zi din viața voastră vă suntem alături cu inima și cu gândul, și vă urăm numai fericire și bucurii. Să vă iubiți mereu ca în această zi minunată și să aveți o viața plină de fericire și împliniri împreună. Casă de piatra și copii frumoși!

Să iubești e magnific. Să fii iubit este extraordinar. Iar să iubești și să fii iubit înseamnă totul. Multă fericire și iubire noilor însurăței! La multi ani fericiți împreună!

Loading...