Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mesaje, sms-uri, felicitări și urări speciale în imagini de Dragobete 2021

Mesaje, sms-uri, felicitări și urări speciale în imagini de Dragobete 2021

GALERIE FOTO (4) Mesaje de iubire de Dragobete 2021

Dragobetele este o sărbătoare românească, în care oamenii sărbătoresc mai mult ca niciodată iubirea. Se dăruiesc flori, se face declarații de dragoste, se fac cadouri și mai ales se dau sărutări! Iată ce mesaje sau urări poți să îi faci iubitei, atât în cuvinte, cât și în imagini.

Mesaje, urări, felicitări de Dragobete. Ce să îi spui persoanei de care ești îndrăgostit

Dragostea este cel mai puternic sentiment care există, aceasta fiind capabilă să vindece, să creeze și să ne facă să credem că sunt indestructibili. Dacă nu ai inspirația necesară pentru a-i spune persoanei de lângă tine „te iubesc” într-un mod creativ și atrăgător, iată că îți venim în ajutor cu câteva replici ce cu siguranță vor avea efectul dorit de tine, de sărbătoarea românească Dragobete.

„Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!”

„Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îti promit că așa vei fi mereu”.

„Ochii tăi sunt făcuți să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorințele. Toată ființa ta e încântătoare și eu sunt cel mai norocos bărbat, caci sunt iubit de tine”.

SMS-uri, urări și felicitări de Dragobete

Iată ce mesaje frumose poți trimite cu ocazia sărbătorii de Dragobete 2021.

„Eu n-am fost în stare să-ți scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toți poeții dintr-o carte. Unii știu să scrie frumos, unii știu să cânte frumos, unii sunt pur și simplu frumoși, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine. Dragobete fericit!”.

„Faptul că te-am găsit pe tine îmi dovedeşte că viaţa are un sens: acela de a fi compleţi alături de jumătatea noastră. Te iubesc! La mulţi ani de Dragobete!”

„Răbdarea, loialitatea şi încrederea ta în mine m-au ajutat să trec peste orice obstacol. Totul se schimbă odată cu trecerea timpului, însă dragostea mea pentru tine va rămâne la fel. La mulți ani nouă, de Dragobete”.

„Cel mai uimitor lucru din lume este să priveşti pe cineva la care ţii cu adevărat şi să ştii că simte acelaşi lucru pentru tine. Te iubesc româneşte de Dragobete!Te port în minte şi în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc”

„Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrăţişeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!”

„Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeşte prin priviri şi atitudini. Vino să ne bucurăm de iubire! E Dragobetele!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: