Redactia.ro
Home » Stil de viață » 3 lucruri pe care nu trebuie să le faci de Dragobete. Aduc ghinion tot anul 2021

3 lucruri pe care nu trebuie să le faci de Dragobete. Aduc ghinion tot anul 2021

Ce nu trebuie să le faci de Dragobete

În fiecare an, pe data de 24 februarie 2021, românii sărbătoresc Dragobetele. Iată ce lucruri nu ai voie să faci, dacă vrei ca iubirea să fie în viața ta.

Ce e interzis să faci de Dragobete. Lucrurile acestea aduc ghinion

Despre Dragobete se spune că ar fi un duh poznaș, ce le-ar pricinui numai bătăi de cap celor care nu fac întocmai cum spune el. Tradiția mai spune și că Dragobete este fiul Dochiei, iar acesta trebuie nepărat întâmpinat cu flori, dacă nu cei ce nu respectă regula vor avea coșuri pe toată fața.

Tradiția mai spune că femeile care nu sunt sărutate în ziua aceasta vor rămâne singure tot anul, așa că trebuie neapărat să îți săruți partenera sau fata pe care o placi. Dragobete se va răzbuna pe toți cei care nu își sărută nevasta sau iubita și le va face părul să cadă. La finalul anului, ei vor fi chelioși.

Nu ai voie să faci asta de Dragobete. Ce spune tradiția

Cei care nu cumpără flori de Dragobete vor fi aspru pedepsiți. Astfel, ei vor avea gura urât mirositoare pe tot timpul anului, până la Dragobetele următor. Și cei care primesc florile au ceva de făcut: ele trebuie aruncate pe apă, pentru a se duce înapoi de unde provin. Totodată, cine primește florile trebuie să le pună la o icoană, pentru a rămâne tineri mereu și cu o sănătate de fier.

De asemenea, de Dragobete nu pot fi sacrificate animale și ele nu trebuie nici cumpărate sau vândute. Cei care nu respectă tradiția, vor primi un „cadou” sub forma unui strat de grăsime pe burtă de la Dragobete. De asemenea, nu ai voie să calci, să coși sau să speli de Dragobete. Ce este permis să faci în ziua aceasta de sărbătoare este să faci curățenie în toată casa. Cei care au casa murdară vor fi aspru pedepsiți de Dragobete, ce le va da un miros urât ce va persista tot anul și nu vor scăpa de acesta indiferent cât se spală sau ce parfumuri folosesc.

De Dragobete, este neapărat măcar să atingi o persoană de sex opus, pentru că dacă nu vei rămân singur și trist tot anul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: