Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul emoționant al unei românce stabilite în Germania de 1 Decembrie. După cinci ani, ea și cei trei copii ai săi se întorc acasă

Mesajul emoționant al unei românce stabilite în Germania de 1 Decembrie. După cinci ani, ea și cei trei copii ai săi se întorc acasă

GALERIE FOTO (2)

O româncă stabilită de 5 ani în Germania a luat o decizie importantă în ceea ce privește viitorul său și al familiei sale. De 1 Decembrie, a avut un mesaj pe care a simțit să-l transmită în mod public tuturor. Se întoarce în România, cu speranța în suflet că viața aici îi va fi plină de bucurii, iar cei trei copii ai săi vor avea parte de o educație mult mai bună și de copilărie liniștită. Mesajul său din mediul online a stârnit reacții diverse,  iar în scurt timp a devenit viral.

În ultimii ani, tot mai mulți români aleg să-și părăsească țara și să lucreze în străinătate, goniți de salariile mici și condițiile de muncă dificile din țara noastră. În timp ce piața muncii din România trece printr-o adevărată criză de angajați, numărul celor care pleacă peste hotare crește în mod alarmant.

Înainte să-și părăsească țara, toți se gândesc că viața acolo le va aduce împlinirea de care nu au avut parte aici. Cei mai mulți speră că într-o zi se vor întoarce cu o situație materială mult mai bună, în timp ce alții decid să rămână acolo permanent, iar noua lor patrie le devine casă.

Mesajul emoționant al unei românce stabilite în Germania de 1 Decembrie

Viața în străinătate este de multe ori o iluzie, iar mesajul acestei românce de 1 Decembrie demonstrează că nu toți cei plecați sunt lipsiți de probleme și griji. A plecat în Germania în urmă cu 5 ani însoțită de cei trei copii ai săi, dar traiul acolo i-a adus doar neplăceri.

Cu toate că a avut un loc de muncă mult mai bine plătit probabil decât în România, femeia a subliniat că condițiile de muncă din Germania i-au fost nocive. Se simte obosită, iar stresul din viața de zi cu zi și-a spus cuvântul în situația sa. Vrea să se întoarcă acasă, deoarece a realizat că țara sa îi poate oferi tot ce are nevoie.

„Eu aș vrea să-i mulțumesc Germaniei pentru locul de muncă acordat și pentru tot stresul și toată presiunea pe care le-a pus pe umerii mei în toți acești aproape 5 ani. În afara faptului că m-a îmbătrânit înainte de termen, m-a făcut să-mi iubesc și să-mi apreciez țara mai mult decât oricând. Dar mai ales a trezit în mine o dorință nebună să mă întorc în țară și să-mi cresc copiii în țara lor”, a dezvăluit românca.

După cinci ani, ea și cei trei copii ai săi se întorc acasă

De când a ales viața de peste hotare, Claudia, căci acesta este numele româncei a cărei povești o prezentăm astăzi, a fost rănită de dificultățile întâmpinate de copiii săi. Micuții nu au fost priviți ca restul colegilor la școală, iar faptul că sunt de altă naționalitate a creat prejudecăți în jurul lor.

Astfel, mama lor vrea de 1 Decembrie să le dăruiască șansa la o copilărie liniștită și fericită. Familia lor se întoarce acasă, loc unde Claudia este convinsă că micuții săi vor avea parte de o educație mult mai bună și un viitor pe măsură.

„Cât despre copii, am garanția că în țara lor nu vor fi niciodată discriminați și știu sigur că, cu o educație corespunzătoare, vor avea un viitor și acasă. Și mai știu sigur că vor fi fericiți acasă. […]De dragul copiilor, pentru că nu vreau să le mai fur copilăria, mă întorc acasă, în țara mea, în casa mea, alături de poporul meu. Te iubesc, România, vă iubesc, românii mei, la mulți ani de 1 Decembrie!”, a mai spus românca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: