Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul emoționant pe care soția tânărului decedat în Argeș l-a postat, după moartea sa. Bărbatul a fost înghițit de pământ

Mesajul emoționant pe care soția tânărului decedat în Argeș l-a postat, după moartea sa. Bărbatul a fost înghițit de pământ

Mesaj iubită bărbat Argeș

Un incident tragic a avut loc în județul Argeș, unde Alex, un tânăr în vârstă de 31 de ani și-a găsit sfârșitul în timpul programului de muncă. Acest incident nefericit a lăsat o familie din localitatea Proboieni devastată și a șocat întreaga comunitate locală.

Bărbatul, despre care se știe că avea 31 de ani, a fost găsit fără suflare sub un mal de pământ în timp ce desfășura lucrări de excavație pentru introducerea unei conducte de apă. Evenimentul tragic a avut loc pe teritoriul județului Argeș, în timp ce el era la locul de muncă, încercând să ducă la bun sfârșit această importantă sarcină. La fața locului au fost imediat chemate echipele de intervenție, inclusiv echipele SMURD și un echipaj de poliție pentru a investiga circumstanțele acestui incident tragic.

Mesajul dureros al soției tânărului de 31 de ani

În urma acestui tragic incident, soția tânărului a transmis un mesaj emoționant, arătându-și durerea profundă pentru pierderea soțului și tatălui copilului său. Această tragedie a lăsat o amprentă dureroasă asupra familiei și a comunității din Proboieni. Cu inimile îndurerate, locuitorii din zonă s-au adunat pentru a-și exprima compasiunea față de familia îndurerată.

„Ai luptat până în ultimul moment. Știu că ai făcut tot ce ai putut. A fost peste puterile tale. Eu și fetița ta, Celine, te iubim enorm”, a scris tânăra pe rețelele de socializare.

Cum a avut loc tragedia

Echipele de intervenție au ajuns la locul incidentului rapid și au început să lucreze cu determinare pentru a salva viața tânărului. Din nefericire, însă, manevrele de resuscitare aplicate nu au avut niciun rezultat pozitiv, iar tânărul a fost găsit deja fără suflare din cauza unui stop cardio-respirator.

Încercările disperate de a-l readuce la viață au fost zadarnice, iar inima sa a încetat să mai bată. Trupul său neînsuflețit a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital, pentru a fi supus unei investigații medicale mai amănunțite.

În urma anchetei efectuate de poliție, s-a stabilit că tânărul se afla în timpul programului de muncă, desfășurând lucrări de excavație în momentul tragediei. El a fost prins sub un masiv mal de pământ, care a fost fatal pentru el. Cu toate eforturile depuse, nu a putut fi salvat, iar această pierdere tragică a lăsat o familie în suferință și o mică fetiță fără tată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: