Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul emoționant postat de Simona Halep, în ziua nunții! În câteva ore, va fi soția lui Toni Iuruc

Mesajul emoționant postat de Simona Halep, în ziua nunții! În câteva ore, va fi soția lui Toni Iuruc

GALERIE FOTO (2)

În doar câteva ore, Simona Halep devine soția lui Toni Iuruc! Asadar, campioana se pregătește de unul dintre cel mai frumos eveniment din viața ei, însă nu a uitat de fani. Încă de la primele ore ale dimineții, celebra sportivă a postat pe Instagram un mesaj emoționant, chiar în ziua nunții sale.

Simona Halep și alesul său, afaceristul Toni Iuruc, spun marele DA astăzi, la Constanța. Cei doi îndrăgostiți își doresc o nuntă discretă, la eveniment fiind invitați doar oameni de renume din România, printre care este chiar și Președintele României, Klaus Iohannis.

Așadar, pregătirile pentru nunta lui Halep sunt pe ultima sută de metri, căci în doar câteva ore, aceasta va deveni soția lui Toni Iuruc.

Mesajul postat de Simona Halep, în ziua nunții!

Simona Halep și Toni Iuruc fac nunta la Constanța, orașul natal al acesteia. Așadar, se fac ultimele pregătiri înainte cu doar câteva ore de cea mai fericită zi din viața ei.

Chiar în ziua nunții, Halep a postat o fotografie cu mesaj emoționant, prin care sportiva a ținut pe această cale să le comunice fanilor sentimentele puternice care au cuprins-o încă de la primele ore ale dimineții.

„Dă șansa oricărei zile să fie cea mai frumoasa din viața ta”, este mesajul postat pe Instagram de Simona Halep.

Campioana a însoțit imaginea cu o urare pentru fanii ei din toată lumea: „Have a beautiful day everyone” (nr. O zi frumoasă tuturor!)

Simona Halep devine soția lui Toni Iuruc

Mai sunt doar câteva ore până când numărul 1 în tenisul feminin din România se va căsători cu persoana iubită. Cei doi au făcut ultimele pregătiri înaintea marelui eveniment de la malul mării, care va avea loc într-o locație de lux din Constanța. Mai exact, este vorba de un club exclusivit din Mamaia.

În vârstă de 29 de ani, Simona Halep a decis să-și unească destinele cu afaceristul Toni Iuric, în vârstă de 42 de ani, după o relație care a început discret, în vara lui 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: