Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul Loredanei Groza, după ce a fost criticată că s-a lansat în industria manelelor! Ce le-a transmis vedeta răutăcioșilor

Mesajul Loredanei Groza, după ce a fost criticată că s-a lansat în industria manelelor! Ce le-a transmis vedeta răutăcioșilor

Mesajul Loredanei Groza, după ce a fost criticată că s-a lansat în industria manelelor! Ce le-a transmis vedeta răutăcioșilor

Loredana Groza a reacționat după ce unii răutăcioși s-au grăbit să o critice după ce a debutat în lumea manelelor. Jurata de la X Factor i-a pus imediat la punct!

Mesajul Loredanei Groza, după ce a fost criticată că s-a lansat în industria manelelor

Loredana Groza este una dintre cele mai talentate artiste din România, având deja o carieră de succes de mulți ani, însă, de curând, aceasta și-a luat prins surprindere fanii din mediul online. celebra artistă a demonstrat că poate oricând să încerce ceva nou, astfel că a scos o piesă bombă alături de faimoși cântăreți, printre care se numără Costi Ioniță, Jador, Florin Salam, Florin Baboi, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulești, Jean de la Craiova și Vali Vijelie.

După ce a făcut pasul și s-a lansat și în lumea manelelor, Loredana Groza a avut parte atât de comentarii plăcute și de apreciere, însă și de reacții mai puțin plăcute și de critici răutăcioase. Nu a stat cu mâinile în sân și a reacționat imediat acestea.

Cu toate că piesa a fost foarte bine primită de public, dovadă fiind faptul că se clasează pe primele locuri în Trending YouTube, printre comentariile apreciative venite din partea fanilor, s-au numărat și unele din partea răutăcioșilor. Jurata de la X Factor a știut însă să-i pună imediat la punct, însă nu prin vorbe ce nu i-ar aduce cinste, ci printr-un mesaj din suflet, prin care și-a exprimat iubirea și pasiunea pentru muzică.

Astfel, vedeta le-a explicat internauților că muzica este, de fapt, un limbaj universal, astfel că poate adopta oricând orice stil, cu plăcere.

”Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi in banca… de fiecare data am cantat cu placere orice gen muzical. Am fost primul artist din Romania care a facut crossover cu hip hop, muzica lautareasca, folclor, gypsy music, electro, trap… reusind sa scot din underground, in atentia marelui public, artisti si stiluri muzicale diferite. De fiecare data ma implic total, cu pasiune, in orice proiect. Le multumesc fanilor mei si tuturor pentru ca m-au facut sa ma simt ca o regina”, a scris Loredana Groza pe rețelele de socializare.

Ce au comentat fanii Loredanei Groza

Mai mult, pe lângă faptul că mulți răutăcioși au criticat-o pentru faptul că a schimbat stilul muzical și acum face parte din industria manelelor, aceștia au pus-o la zid și după ce s-a afișat în costum de baie.

Nu este prima dată când Loredana Groza a fost criticată în mediul online, însă de curând, vedeta a primit câteva comentarii răutăcioase, după ce s-a afișat într-un costum de baie argintiu, în timp ce ieșea ca o felină dintr-o piscină de lux din Miami.

”De ce tot insiști? Ai o vârstă…Reușești doar să fii ridicolă”, i-au transmis atunci internauții, deși vedeta arată senzațional la 50 de ani!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: