Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul lui Klaus Iohannis la început de an universitar: „Va fi altfel, foarte complicat!”

Mesajul lui Klaus Iohannis la început de an universitar: „Va fi altfel, foarte complicat!”

Klaus Iohannis, mesaj pentru elevi

Este 1 octombrie, iar mulți studenți se pregătesc pentru începerea noului an universitar. Președintele  Klaus Iohannis a declarat că, deși va fi unul complicat, speră ca totul să decurgă cu ”entuziasm”, așa cum a observat că se așteaptă. Totodată, a urat succes profesorilor și studenților.

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenți la începerea anului universitar

Klaus Iohannis participă de 1 octombrie la ceremonia de deschidere a anului universitar la Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, alături de ministrul Educaţiei, Monica Anisie, şi preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor, Sorin Cîmpeanu. La sosire,  a declarat că, deși va fi unul complicat,  speră ca totul să decurgă cu ”entuziasm”, așa cum a observat că se așteaptă. Totodată, a urat succes profesorilor și studenților, în contextual în care vor fi multe universităţi care vor ţine cursurile online, din cauza pandemiei, potrivit stiripesurse.

Va fi un an universitar altfel, foarte complicat, dar deja am putut să constat că se aşteaptă cu entuziasm şi sper să continue tot aşa. Un an universitar foarte bun tuturor profesorilor şi studenţilor!”, a afirmat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European

După ceremonie, Klaus Iohannis va pleca la reuniunea Consiliului European, care se va desfășura joi și vineri, la Bruxelles. Liderii europeni vor aborda şi teme de politică externă, în principal relaţiile Uniunii cu China şi Turcia.

Preşedintele României va pleda pentru o Piaţă Unică puternică şi consolidată, care să poată sprijini dezvoltarea statelor membre ale Uniunii. În acest sens, va susţine necesitatea identificării de mijloace pentru a restabili buna funcţionare a Pieţei Unice după criza COVID-19 şi pentru a pune în aplicare măsurile pentru consolidarea acesteia. Totodată, preşedintele Klaus Iohannis va arăta că o Piaţă Unică mai integrată înseamnă o Piaţă Unică mai conectată şi mai incluzivă. De aceea, dezvoltarea infrastructurii de transport, energie, mediu, precum şi a infrastructurii digitale este esenţială pentru ţări precum România, aflate la periferia geografică a Uniunii”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: