Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul lui Zelenski din „Duminica iertării” pentru ruși: „În loc de iertare va veni Ziua Judecăţii…”

Mesajul lui Zelenski din „Duminica iertării” pentru ruși: „În loc de iertare va veni Ziua Judecăţii…”

În cea de-a 12-a zi de război zi, atacurile Rusiei continuă asupra Ucrainei. Bombardamentele s-au intensificat în noaptea de duminică în Harkov și Mykolaiv, iar luni este așteptat un nou atac asupra Kievului. După ce soldații ruși au tras în oamenii nevinovați din localitatea Irpin, care doar fugeau din calea lor, Volodimir Zelenski a avut un mesaj important pentru inamicii săi.

Mesajul lui Zelenski din „Duminica iertării” pentru ruși: „În loc de iertare va veni Ziua Judecăţii…”

Îndurerat de cele întâmplate, Volodimir Zelenski a transmis un mesaj dureros soldaților ruși și poporului său. Președintele a vrut să-i asigure pe ucraineni că pierderile suferite nu vor fi trecute cu vederea, iar cei vinovați vor plăti pentru sutele de vieți nevinovate luate.

Șeful de stat a subliniat că atacurile rușilor sunt o crimă, care va avea repercusiuni serioase în viitorul apropiat. În timp ce negocierile dintre Ucraina și Rusia continuă, acțiunile destructive ale armatei invadatoare nu se opresc.

„Nu vom ierta blocurile bombardate, nu vom ierta civilii executați, distrugerea infrastructurii noastre, sute de morți, mii de suferințe umane. Dumnezeu nu va ierta asta nici azi, nici mâine, niciodată! Rusia a anunțat că mâine (luni – n.r.) va bombarda întreprinderile din industria de apărare. Cele mai multe dintre ele sunt situate în orașele noastre, cu civili în jur. Este o crimă, pur și simplu o crimă!”

Potrivit calendarului ortodox, pe 6 martie, de Lăsata Secului suntem în ”Duminica Iertării”. Zelenski însă nu este dispus să-i ierte pe ruși, care vor da socoteală în cele din urmă pentru suferința provocată unei națiuni întregi și a sutelor de familii dezbinate.

„Astăzi este Duminica Iertării. Dar nu vom ierta sutele de victime. Zecile de mii de oameni care suferă. Nici Dumnezeu nu va ierta. Nici astăzi, nici mâine. Niciodată. Şi în loc de iertare va veni Ziua Judecăţii”, se arată în descrierea postării de pe Instagram a preşedintelui ucrainean.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: