Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul managerului unui centru de carantină pentru românii din Diasporă: Să vă fie rușine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilințelor voastre!:

Mesajul managerului unui centru de carantină pentru românii din Diasporă: Să vă fie rușine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilințelor voastre!:

Centre de carantina

Managerul unui centru de carantină din Craiova, le-a transmis un mesaj românilor din Diasporă nemulțumiți de condițiile de carantină. Mai mulți românii aflați în carantină după ce s-au întors din țările afectate de coronavirus, s-au filmat pentru a se plânge de mâncarea oferită și de condiții.

Mesajul managerului unui centru de carantină

Multe persoane aflate în carantină după ce s-au întors din țările afectate de coronavirus, s-au plâns de mâncarea pe care o primesc și de condițiile din centre.

Unii dintre ei au făcut live-uri pe Facebook,lși au adus probe concrete cu privire la condițiile de cazare, iar unii au preferat să îi acuze pe angajații centrului de felul în care îi servesc.

Laura Pătru, managerul centrului de carantină din Craiova, a postat un mesaj pe Facebook pentru cei care se plâng de condițiile di unitățile din carantină.

Mi-am petrecut ziua plină de nervi și revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei și a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situație îngrozitoare pentru noi toț„, scrie managerul.

Angajatele carantinei au fost umilite

Managerul unității de carantină din Craiova a precizat că angajații sunt obligați să asculte injuriile românilor din Diasporă și să fie umiliți.

Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereți, să te uiți fără putere cum se năruiește munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei„, a mai specificat managerul Laura Patru.

De asemenea, managerul a subliniat faptul că angajații fac tot posibilul ca românii să aibă de toate și să nu ducă lipsă de nimic.

Confundați carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, într-un context de muncă dificil, aprovizionare dificilă. Vă plângeți că nu se dă destulă căldură??? În mastodonți industriali funcționali pt o mână de oameni, neincalziti de 3 săptămâni, când afară au fost constant intre 16 Si 20 de grade???

Să vă fie rușine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilințelor voastre! Și pt alții ca ei! Și poftiți și alt unghi – mâncare de carantină, (nesatisfăcătoare) monitorizată zilnic la sânge„, a scris Laura Pătru pe Facebook.

Mi-am petrecut ziua plină de nervi și revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei și a altora ca ei, care…

Publicată de Laura Patru pe Marţi, 7 aprilie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: