Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul neașteptat al lui Istvan Kovacs, după ce aventura lui la UEFA EURO 2024 s-a încheiat. Mulți au fost uimiți de reacția arbitrului român

Mesajul neașteptat al lui Istvan Kovacs, după ce aventura lui la UEFA EURO 2024 s-a încheiat. Mulți au fost uimiți de reacția arbitrului român

GALERIE FOTO (2)

Istvan Kovacs a reacționat după ce UEFA l-a trimis acasă de la Euro 2024. Pe rețelele de socializare, arbitrul român a publicat un mesaj neașteptat. El a postat și o fotografie, care i-a uimit pe mulți dintre fanii săi.

Reacția lui Istvan Kovacs, după ce aventura lui la UEFA EURO 2024 s-a încheiat

Este oficial! Istvan Kovacs (39 de ani) nu va mai conduce vreun meci de la EURO 2024. Singurul arbitru român prezent la turneul final din Germania a rămas în istoria turneelor finale europene, după ce a dat 18 cartonașe galbene și 2 cartonașe roșii în Cehia – Turcia (1-2). După ce nu a fost selectat să arbitreze vreun meci din fazele eliminatorii de la EURO 2024, Istvan Kovacs s-a întors în România. În plus, arbitrul a postat o fotografie cu medalia pe rețelele de socializare.

Ce a postat pe pagina lui de Instagram

Se pare că Istvan Kovacs nu este deloc afectat de decizie și își vede liniștit de viața lui. Ba mai mult de atât, s-a mândrit cu medalia pe care a primit-o. De asemenea, presa internațională scrie că el a încasat 10.000 de euro pentru cele două meciuri arbitrate la EURO 2024.

Conform Golazo.ro, Roberto Rosetti, șeful arbitrilor de la UEFA, a fost nemulțumit de modul în care Istvan Kovacs a condus meciul dintre Turcia și Cehia, ultimul al său de la EURO 2024. Din acest motiv, a decis să nu-l mai delege la alte partide. Se pare că Kovacs a fost înștiințat că va părăsi EURO 2024  înainte de meciurile din semifinale și finală.

Criticat de Pavel Fernandez

Dacă delegarea lui Kovacs în finala celei de-a doua competiții inter-cluburi ca valoare din Europa nu poate fi decât o mândrie pentru fotbalul românesc, această decizie a UEFA nu a fost văzută ”cu ochi buni” de un specialist în arbitraje din Spania de la una dintre cele mai prestigioase publicații europene în materie sportivă.

Pavel Fernandez, specialistul Marca pe probleme de arbitraj, s-a declarat consternat de decizia UEFA de a-i delega pe Slavko Vincic și Istvan Kovacs la finalele Champions League, respectiv Europa League.

”Azi, la ’Clubul de Comediei. Slovenul Slavko Vincic, în finala Champions League. Românul Istvan Kovacs, în finala Europa League. Cei doi sunt, cu mici diferențe, cei mai slabi arbitri din elita UEFA. Mă retrag într-o peșteră, la revedere!”, a transmis Pavel Fernandez, pe pagina sa de Twitter (X), ]n luna mai 2024.

Citește și: Gestul făcut de Cristiano Ronaldo, după ce Portugalia a fost eliminată de la EURO 2024! A fost criticat rapid

Sursa foto: instagram Istvan Kovacs

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: