Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul primit de Carmen Iohannis, imediat după încetarea stării de urgență

Mesajul primit de Carmen Iohannis, imediat după încetarea stării de urgență

Carmen Iohannis

Carmen Iohannis a vrut să le reamintează românilor de măsurile pe care trebuie să le respecte, pentru a fi în continuare în siguranță în lupta contra COVID-19.

Prima doamnă a României a distribuit pe pagina ei de Facebook o fotografie ce conține măsurile de protecție, în plină pandemie de coronavirus, imediat după încheierea stării de urgenţă în România. „Purtați mască de protecție. Mențineți o distanță de cel puțin 1,5 metri față de ceilalți. Limitați deplasările care nu sunt necesare. Respectați măsurile de igienă” au fost lucrurile transmise de Carmen Iohannis.

Un internaut a lansat un atac dur la adresa primei doamne, prin intermediul unui comentariu la postare, spunând că stresul în care trăim nu este deloc unul benefic. „Aveti un suflet bun… se vede asta in ochii dumneavoastra, se vede cum va plange sufletul de amaraciune.. stiti ce urmeaza si va e frica …lumea asta va fi libera din nou.. mastile purtate de catre oamnenii fac mai mult rau decat bine !! Vorbim de sanatate ?!?

Stresul in care traim in clipa de fata oare este benefic pentru sanatatea noastra ?  Panica, anxietatea sunt bune pt sanatatea noastra ?! Eu sunt artist independent si nu am fost ajutata in nici un fel de nimeni in aceasta perioada cu nimic.. oare asta e bine pt sanatatea mea mentala ?! Unde este responsabilitatea dumneavoastra fata de acest popor ?… Dumnezeu sa va binecuvanteze”, a scris un utilizator la postarea lui Carmen Iohannis.

Ieșirea din starea de urgență, sărbătorită cu artificii

La scurt timp după ora 00.00, când starea de urgență a luat sfârșit, românii au vrut să sărbătorească în felul lor.  În Capitală, s-au auzit claxoane, dar și focuri de artificii. În scurt timp, internetul a fost împânzit de mesaje. Locuitorii din mai multe cartiere bucureștene au marcat cu artificii sfârșitul stării de urgență, după două luni de la instituirea ei prin decret prezidențial.

România a intrat din această noapte în stare de alertă, după două luni de stare de urgență din cauza epidemiei de coronavirus. Au fost relaxate mai multe măsuri, se deschid mall-urile mai mici și cele care au magazine cu ieșire la stradă, se deschid parcurile și nu mai e necesară declarația pe propria răspundere pentru a ieși din casă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: