Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul ROMANTIC pe care i l-a transmis Speak iubitei Cristina Ștefania, de ziua ei de naştere

Mesajul ROMANTIC pe care i l-a transmis Speak iubitei Cristina Ștefania, de ziua ei de naştere

Cristina Ștefania, aproape goală pe Instagram

Cristina Ștefania s-a născut la Galați și a debutat în showbiz ca dansatoare. A fost pe scenă alături de Inna și de alți artiști consacrați, pentru ca după câțiva ani să se apuce să facă muzică.

A scos câteva piese ajutată de Speak, iubitul său, care s-au și bucurat de succes și au adus-o în trending pe YouTube, însă face bani buni din vloguri și din imaginea sa. Are contracte pe bandă rulantă, grație celor pese un milion de admiratori care îi urmăresc conținutul de pe rețelele sociale.

A împlinit 26 ani, de Crăciun

Cristina Ștefania împlinește astăzi 26 de ani.Speak i-a transmis șatenei un mesaj emoționant. La petrecerea organizată de aniversarea ei, iubita lui Speak s-a bucurat de prezența celor apropiați, dar și a prietenilor, alături de care s-a distrat până în zori.

Speak i-a transmis un mesaj și în mediul online iubitei sale. Pe lângă imaginea cu ei doi, artistul i-a urat cântăreței gânduri bune și nu a uitat să îi spună cât de mult o iubește.

„Deci, eu de când te-am cunoscut te-am iubit de numa’ numa’! Îți mulțumesc că faci parte din viața mea și că ai grijă de mine! La mulți ani frumoși și să rămâi la fel de visătoare, optimistă și om bun!”, a scris Speak pe pagina sa de Instagram.

Ştefania preferă ţinutele mulate

Ștefania are o garderobă din care nu lipsesc ținutele mulate, rochiile scurte sau topurile decoltate. Conștientă că are un corp perfect tonifiat și ca tras prin inel, iubita lui Speak nu se teme să lase la vedere multă piele.

Cântăreață și dansatoare, dar cu un succes nebun și pe rețelele sociale, Ștefania a intrat acum ceva timp și în lumea afacerilor și și-a lansat o linie de costume de baie pe care chiar ea le promovează.

După trei ani de relație, Speak a cerut-o de soție, așa că nu ne-am mira ca în curând cei doi tineri să se căsătorească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: