Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul șocant primit de familia Cameliei, chiar înainte de înmormântare. Ce au putut să-i transmită surorii ei: „Să îți fie rușine…”

Mesajul șocant primit de familia Cameliei, chiar înainte de înmormântare. Ce au putut să-i transmită surorii ei: „Să îți fie rușine…”

O tragedie cumplită, în Găeşti, judeţul Dâmboviţa, a avut loc în această săptămână. Un băiețel de 4 ani s-a înecat în piscina din curtea casei, după ce mama lui l-a scăpat de sub supraveghere, pentru doar câteva clipe.

Femeia a urlat după ajutor, iar un vecin a început să resuciteze băiatul până să vină două ambulanţe: prima, într-un minut, cu un asistent, iar a doua, cu medic, după 10 minute.

S-a rugat în genunchi lângă copilul inert

După ce s-a rugat în genunchi zeci de minute să îi fie salvat băiatul, femeia a cedat. Într-un moment în care nu era nimeni lângă ea, a fugit unde a văzut cu ochii.

Nici poliţiştii care erau în curte, nici vecinii care umpluseră strada nu au împiedicat-o să alerge spre moarte. Dacă erau atenţi, puteau salva măcar un suflet, plâng rudele neconsolate.

Fără să fie supravegheată de un medic sau poliţist, mama care îşi pierduse copilul a intrat în stare de şoc. A plecat din curte pe poarta din spate, în timp ce agenţii supravegheau intrarea din faţă. Alarma s-a dat într-un târziu, când aproape 100 de poliţişti, pompieri, jandarmi şi voluntari au început să o caute.

Familia îndoliată primeşte mesaje de o cruzime aparte

Nina Năstase, sora mamei care s-a sinucis, a postat pe Facebook un mesaj de o cruzime aparte, pe care l-a primit de la o străină. Respectiva internaută o acuză că nu-i prea pasă de tragedia din familie.

„Aşa multă durere, că stai pe Facebook să postezi de vreo 4 ori de când a murit sora ta. Să-ţi fie ruşine, asta e ipocrizie”, este mesajul fără milă trimis de o femeie.

„Sa nu va dea Dumnezeu o asemenea durere in suflet ce am eu de cand mi, au murit sora si nepotul, cei care ne stiu, ne cunosc cu adevărat durerea”, a replicat sora îndurerată.

Comentariile de la această postare o susţin pe tânăra care şi-a pierdut sora şi nepoţelul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: