Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mesajul surprinzător lăsat de o tânără pe ușa apartamentului vecin. Ce pretenție a avut de la cuplul de vizavi FOTO

Mesajul surprinzător lăsat de o tânără pe ușa apartamentului vecin. Ce pretenție a avut de la cuplul de vizavi FOTO

GALERIE FOTO (4)

Un cuplu din Capitală a plecat în vacanță, iar la întoarcere au găsit un mesaj surprinzător pe ușă! Aparent, vecina de la 5, cea care avea apartamentul vizavi de ei, era foarte îngrijorată de absența lor, dar asta nu e tot! Ce pretenție avea aceasta de la cei 2 tineri!

Mesajul surprinzător lăsat de o tânără pe ușa apartamentului vecin

O tănără locatară dintr-un bloc bucureștean a rămas surprinsă atunci când a văzut că nu mai are conexiune la internet! Pe loc s-a gândit că „de vină sunt vecini”, cei care aveau wifi-ul pornit fără parolă și pe care ea îl folosea cu drag pentru a se uita la serialele preferate de pe internet. Și-a luat inima în dinți și s-a dus la ușa cuplului de vizavi de apartamentul său și le-a lăsat un mesaj pentru a se asigura că nu s-au mutat și că nu pierde privilegiul de a avea acces la wifi-ul lor!

„Bună! 

Cumva v-ați mutat? 

Nu de alta, dar nu pot să mai accesez wifi-ul vostru.

Și chiar voiam să mă uit la un serial nou. 

Vecina de la 5, 

Mulțumesc pentru înțelegere!”.

Sursa foto: Facebook

Internauții s-au amuzat copios

Odată ajunși din vacanță, tinerii de vizavi au avut șocul lor, dar s-au și amuzat! Imediat au fotografiat ușa și mesajul lăsat de vecina lor, iar apoi au postat pe rețelele sociale și pe grupuri de vecini de pe Facebook, întreaga situație.

Internauții s-au amuzat de pretenția pe care o avea vecina lor, iar alții chiar au judecat gestul său.

„La muncă dacă vrea internet!”;

„Am pățit și eu ceva asemănător! Vecina mi-a cerut contul de Netflix și eu i l-am dat doar pentru că era drăguță”;

„Bine că nu voia și cablu de la voi, poate niște curent…”;

„Poate e studentă și stă prost cu banii! Nu o mai judecați…oameni buni!”;

 „Ea de ce nu-și plătește internetul?”;

„Nu putea să vă roage frumos de când a început să-l folosească! Așa nu ar fi întimpinat nicio problemă…”;

„Sper să dau și eu de vecini ca voi…la mine în bloc toți au parolă”, au fost câteva dintre comentariile internauților la postarea cuplului pățit!

Vecinii s-au simțit prost pentru tânăra fată care nu a avut internet pe toată perioada plecării lor și s-au dus la ea la ușă:

„Bună, am fost într-o vacanță, dar odată întorși am vrea să te cunoaștem mai bine! Hai să vedem un film la noi și să mâncăm o pizza!” 

„Sigur, mi-ar face o deosebită plăcere! Sper că nu v-ați supărat pe mine…”

Cuplul a postat și continuarea pe internet, explicând faptul că tânăra era într-adevăr studentă, chiar cu bursă de merit. Aceasta avea 10 pe linie și trăia doar din banii de la stat, 700 de lei pe lună și se bucura enorm să poată folosi wifi-ul lor, deoarece nu avea alte venituri. Școala era pe primul loc!

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: