Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul tranșant al unui medic român către tineri: „Multe persoane tinere sunt purtătoare de COVID și nu știu”

Mesajul tranșant al unui medic român către tineri: „Multe persoane tinere sunt purtătoare de COVID și nu știu”

Mesajul transant al unui medic roman

În ultimele zile, România s-a confruntat cu o explozie de noi cazuri de coronavirus. Cu toate acestea, nu s-a impus nicio măsură de prevenție pentru a stopa răspândirea infecției cu coronavirus.

În urma aceastei situații, un medic române a transmis o scrisoare pentru tineri, referitoare la situația actuală cu care România se confruntă.

Mesajul tranșant al unui medic român către tineri

După relaxarea măsurilor de prevenție, România s-a confruntat în ultimele zile cu un număr tot mai mare de cazuri de infecție cu coronavirus.

Totodată, un număr tot mai mare de evenimente care relatau nerespectarea măsurilor de prevenție, au fost raportate, iar multe dintre acestea au la bază neîncrederea populației în existența virusului.

Un medic de la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani a postat un mesaj pe facebook pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la modul în care o parte dintre români tratează situația gravă în care România se află din cauza pandemiei de coronavirus.

Ion Albu, medci primar la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” a menționat în mesajul său că în România sunt două atitudini ale cetățenilor, și aceștia sunt cei care cred în existența coronavirusului, precum cei infectați și tinerii care nu au experimentat această boală.

Doctorul Barbu a ținut să își transmită observațiile, atât ca medic, cât și ca bolnav de coronavirus.

Mesajul unui medic despre coronavirus

Boala EXISTĂ! Are o contagiozitate, foarte mare la persoanele cu risc crescut-bătrâni, bolnavi cu boli ascoate care scad imunitate.

La tineri sau cei cu imunitatea normală poate să nu apară sau să treacă neobservată. De aceea persoanele care nu cred că COVID-19 sunt general persoanele tinere. Multe persoane tinere sunt purtătoare de covid și nu știu. Faptul că ele sunt cele mai mobile în societate, și de multe ori nu știu că nu sunt infectate, transmit virusul celor cu risc.

Unele din aceste persoane au un grad de cultură medicală scăzut sau chiar nu le pasă. Persoanele în vârstă sau cu risc crescut sunt mai temătoare, de obicei respectă măsurile de prevenție. Ce se întâmplă când apărea un tânăr purtător din familie, sau din afara ei, care nu respectă regulile de prevenție. Îi infectează. Fac apel la tineri să respecte regulile de prevenție pentru sunt principalul factor de răspândire a bolii„, a transmis medicul.

Publicată de Ion Albu pe Marţi, 30 iunie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: