Redactia.ro
Home » Știri » Meteorologii anunță vești bune! Vremea se încălzește considerabil în aproape toată România

Meteorologii anunță vești bune! Vremea se încălzește considerabil în aproape toată România

Meteorologii anunță vești bune! Vremea se încălzește considerabil în aproape toată România

Meteorologii au făcut un anunț neașteptat pentru astăzi! Vremea se va încălzi considerabil, peste limitele normale din această perioadă, în majoritatea regiunilor țării.

Vremea se încălzește considerabil

Meteorologii ANM au anunțat pentru ziua de 30 ianuarie 2021 multe vești bune. Chiar dacă în ultimele zile au fost anunțate ninsori și viscol în cea mai mare parte din România, iată că vremea se schimbă în acest weekend. Astăzi se va înregistra o creștere a temperaturilor peste limitele normale din această perioadă în mai multe regiuni din România.

Sâmbătă, 30 ianuarie 2021, vor apărea precipitații, iar cerul va fi predominant noros pe tot parcursul zilei. În zonele montane va ninge, iar în prima parte a zilei se va forma polei, iar vântul va bate cu putere. Ulterior, vântul va bate slab și moderat în restul teritoriilor țării, iar temperaturile vor fi cuprinse între 3 – 10 grade Celsius, în timp ce minimele se situează între -4 și 6 grade Celsius.

În Capitală cerul va fi predominant noros pe tot parcursul zilei, iar temperatura maximă nu va depăși 3 grade Celsius. În Oradea vremea se încălzește considerabil, iar maxima va atinge 7 grade, în timp ce minima nu va depăși 3 grade Celsius. Cerul va fi noros în mare parte a zilei, iar pe alocuri va ieși soarele.

La malul Mării Negre vântul va bate slab, iar cerul va fi dominat de nori de ploaie. Maxima va ajunge la 7 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă nu va scădea sub 2 grade Celsius. Și în Moldova meteorologii au anunțat precipitații mixte, unde maximă de 4 grade Celsius, în timp ce minima va fi negativă, de -2 grade.

În Timișoara vremea va fi mult mai călduroasă, fiind înregistrate până la 10 grade Celsius, iar cerul va fi mai mult senin, cu câțiva nori. Minima va fi de 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend

Temperatura maximă ce se va înregistra în ultimele zile din ianuarie va fi de 9 grade Celsius. Va fi mai cald decât în ziua precedentă, chiar dacă temperaturile vor fi cu minus în multe părți ale țării, pe timpul nopți.

În Constanța, sâmbătă va fi destul de cald, iar maxima va fi de 6 grade Celsius, iar minima va fi de 2 grade Celsius. Duminică va ploua, iar temperaturile vor fi cuprinse între 6 și 9 grade Celsius. Va fi o maximă de 5 grade Celsius în Brașov, în timp ce minima va fi de – 2 grade Celsius. Va fi parțial însorit. Duminică vor fi câteva averse, fiind 75 % șanse de ploaie. Temperaturile vor fi cuprinse între 1 și 7 grade Celsius.

Va ninge în Iași în ziua de sâmbătă, dar este posibil ca ninsoarea să se transforme în ploaie.  Sunt 56 % șanse de precipitații. Vor fi între – 1 și 9 grade Celsius. Duminică se răcește considerabil și maxima va fi de 2 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: