Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 29 ianuarie 2021. Ninsoare anunțată în această zonă

Prognoza meteo ANM 29 ianuarie 2021. Ninsoare anunțată în această zonă

Prognoza meteo ANM 29 ianuarie 2021

Prognoza meteo ANM 29 ianuarie 2021. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte în ultima zi a săptămânii.

Prognoza meteo ANM 29 ianuarie 2021. Cum va fi vremea vineri

Maxima de vineri din țara noastră din ziua de vineri va fi de 4 grade Celsius. Se încălzește, așadar, comparativ cu ziua precedentă, cea de joi. Și minimele înregistrate vor fi mai mari, astfel că minima va fi de – 4 grade Celsius. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Brașov, Cluj-Napoca.

Prognoza meteo ANM 29 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în București

Va fi nebulozitate variabilă în București, după cum anunță meteorologii ANM. Temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar vântul va sufla cu 24 de km/h. Spre seară, acesta se potolește. Șansele de precipitații sunt destul de mici, de 25 %.

Prognoza meteo ANM 29 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

Nori vor fi și în Constanța, după cum arată meteorologii ANM în prognoza meteo.  Maxima va fi de 3 grade Celsius, în timp ce minima înregistrată va fi de 0 grade Celsius. Temperaturi pozitive, așadar! Vântul va sufla cu 28 de km/h pe tot parcursul zilei.

Prognoza meteo ANM 29 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

Va fi mai cald în Brașov vineri decât în ziua precedentă. Temperaturile se vor încadra între 0 și 3 grade Celsius. Vântul va sufla slab, cu 11 km/h, iar spre seară rafalele vor fi chiar mai slabe. Sunt 25 % șanse de precipitații.

Prognoza meteo ANM 29 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Se încălzește considerabil în Iași, maxima fiind de 5 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de 17 km/h. Minima va fi de – 1 grad Celsius. Nu sunt șanse de a ninge.

Prognoza meteo ANM 29 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Cluj

Sunt șanse mari să plouă sau să ningă în Cluj-Napoca, după cum anunță meteorologii ANM. Maxima înregistrată în ziua aceasta va fi de 4 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt de 55 %. Minima este de 1 grad Celsius, iar spre seară șansele de ninsoare sunt mari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: