Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 28 ianuarie 2021. Cod galben de vânt și ninsoare

Prognoza meteo ANM 28 ianuarie 2021. Cod galben de vânt și ninsoare

Prognoza meteo ANM 28 ianuarie 2021

Prognoza meteo ANM 28 ianuarie 2021. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte în ziua aceasta.

Prognoza meteo ANM 28 ianuarie 2021. Meteorologii au anunțat starea vremii

Va fi frig în țara noastră în ziua aceasta, după cum arată prognoza meteo ANM. Temperatura maximă care se va regăsi în țara noastră în ziua de joi va fi de 1 grad Celsius. Se întoarce gerul, așadar. Minima înregistrată va fi de – 8 grade Celsius. Iată cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta, în orașele București, Constanța, Brașov, Iași, Cluj-Napoca.

Prognoza meteo ANM 28 ianuarie 2021. Starea vremii în București

Va fi parțial însorit în București, unde temperatura maximă va fi de 1 grad Ceslsius. Soarele se va arăta pe cer toată ziua, dar acesta nu va ajuta la încălzirea temperaturilor. Va sufla și vântul, cu rafale de până la 22 de km/h. Spre seară se înnorează și minima va fi de – 7 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 28 ianuarie 2021. Starea vremii în Constanța

Va fi vreme cu nori și soare în Constanța, după cum arată prognoza meteo a Administrației Naționale de Meteorologie. Șansele de precipitații sunt de 25%, iar temperatura maximă va fi de – 1 grad Celsius. De asemenea, este în vigoare un cod galben de ninsoare/gheață valabil până joi la ora 10:00, dar și un cod galben de vânt. Minima va fi de – 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 28 ianuarie 2021. Starea vremii în Iași

Va ninge în Iași, fiind 75 % șanse de ninsoare. Temperaturile se vor încadra între – 6 grade Celsius și un grad, iar vântul va sufla cu 40 de km/h.

Prognoza meteo ANM 28 ianuarie 2021. Starea vremii în Brașov

Sunt șanse mari să fulguiască și în Brașov, fiind anunțată o probabilitate de 49 %  de a ninge. Maxima va fi de – 1 grad Celsius iar minima se va situa în jurul valorii de – 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 28 ianuarie 2021. Starea vremii în Cluj

Sunt șanse să ningă și în Cluj, maxima fiind de 1 grad Celsius, iar minima de – 3 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de 35 de km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: