Redactia.ro
Home » Stil de viață » Metoda rapidă și ușoară prin care te poți epila cu bicarbonat de sodiu!

Metoda rapidă și ușoară prin care te poți epila cu bicarbonat de sodiu!

Epilare cu bicarbonat

Epilarea este o problemă pentru toate femeile. Chiar dacă sunt unele dintre noi care își iubesc aspectul natural, de Eva, totuși, sunt multe care nu doresc să aibă nici măcar un fir de păr pe corp. Iată cum poți să te epilezi cu bicarbonat de sodiu, definitiv.

Cum să te epilezi cu bicarbonat de sodiu, acasă la tine

Este un lucru binecunoscut faptul că bicarbonatul de sodiu este un remediu execelent pentru o mulțime de probleme casnice. Mai mult, bicarbonatul de sodiu este folositor și pentru ritualurile de frumusețe. Știm deja că face minuni pentru punctele negre și că este un exfoliant foarte bun, mai ales însoțit de uleiul de măsline, dar bicarbonatul de sodiu mai ascunde și alte proprietăți cu adevărat miraculoase.

Astfel, puteți folosi cu brio bicarbonatul pentru unul dintre cele mai enervante lucruri pe care trebuie să le facă o femeie. Este cu adevărat greu să arăți mereu impecabil, dar femeile reușesc de fiecare dată să îndeplinească acest obiectiv.

Bicarbonatul de sodiu este un aliat pentu epilare

Nu ai fi crezut acest lucru, dar bicarbonatul de sodiu este bun pentru a scăpa de firele de păr nedorite. Tot ce ai de făcut în acest caz este să încălzești niște apă și să o amesteci cu bicarbonat. Această compoziție trebuie să aibă o textură de pastă, pentru a putea să o aplicăm ușor pe corp, în zonele în care vrem să scăpăm de părul inestetic.

Tot ce avem de făcut este să așezăm pasta pe piele, iar apoi să așteptăm până dimineață, până ea se usucă complet și apoi să o îndepărtăm. Un lucru este cert în privința acestei proceduri: ea este una ce durează, așa că nu trebuie să vă așteptați la rezultate din prima zi, pentru că nu este cazul.

După câteva săptămâni bune de utilizare a acestui tratament, veți începe să vedeți deja că părul nu mai crește.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: