Redactia.ro
Home » Știri » Mic dejun ca o „farfurie de pomană”, la un hotel de pe litoralul românesc. Ce a primit de mâncare o turistă: „Ajunsesem să îmi vină să vomit”

Mic dejun ca o „farfurie de pomană”, la un hotel de pe litoralul românesc. Ce a primit de mâncare o turistă: „Ajunsesem să îmi vină să vomit”

GALERIE FOTO (2) Mic dejun ca o „farfurie de pomană”, la un hotel de pe litoralul românesc. Ce a primit de mâncare o turistă: „Ajunsesem să îmi vină să vomit”

O turistă s-a plâns de micul dejun pe care l-a primit la un hotel de pe litoralul românesc. Iată ce a primit de mâncare și ce au avut de zis unele persoane, care au asemănat farfuria cu una pentru „pomană”.

Mic dejun ca o „farfurie de pomană”, la o cazare de pe litoralul românesc. Ce a primit de mâncare o turistă: „Un mic dejun de nu aveai ce să mănânci”

Turista, care provine din Bragadiru, Ilfov, s-a cazat la un hotel din stațiunea Eforie Nord. Nu a mers singură. În total, au fost trei cupluri și un copil mic. Experiența lor acolo nu a fost prea plăcută, însă.

Femeia s-a plâns în mediul online de masa primită în fiecare dimineață, timp de patru zile. Pe farfuria publicată de ea pe un grup de pe Facebook, se observă câteva alimente, unele gătite și altele ambalate, printre care un ou fiert în coajă, un crenvurșt, un iaurt mic, puțin gem, unt, cu alte cuvinte, un mic dejun destul de „sărăcăcios”, așa cum au spus unele persoane.

În plus, copilul femeii nu ar fi primit micul dejun dimineața, iar când a vorbit cu proprietarul, acesta i-ar fi răspuns că „atât ai plătit, atât mănânci”, potrivit spuselor ei.

(…) Am vorbit cu doamna la telefon, i-am spus ca suntem 3 perechi + 1 copil de 3 ani. Totul bine și frumos, ne-a spus ca acum în preț este inclus și micul dejun. Precizez ca acum doi ani am mai fost la ei și nu aveau încă restaurant, îți găteai tu. Era perfect! Când mi-a zis ca a crescut prețul, dar este inclus micul dejun a fost și mai perfect bucurandu-ne ca nu plecam cu stomacul gol pe plaja. A fost totul perfect pana ne-am dus dimineața sa mancam. Un mic dejun (cel din poza) de nu aveai ce sa mănânci. Același mic dejun a fost toate cele 4 zile (astăzi schimbase în loc de ou și crenvurști a pus cașcaval pane).
A doua zi m-au anunțat ca , copilul nu primește mic dejun deoarece nu am plătit pt el. I-am spus domnului patron care era foarte arțăgos, s-o pus pe cearta ca nu mi se pare normal. Eu am plătit exact cât mi-a zis soția dansului pe camera. Bineînțeles a început sa tipe la mine de fata cu toată lumea atat ai plătit, atât mananci.
Femeia a mai spus că ea și cunoscuții nu își mai doresc să le calce proprietarilor pragul. O noapte de cazare la acest hotel a costat 370 de lei, bani care nu reflectă deloc condițiile.
Am primit același mic dejun în fiecare dimineață, ajunsesem sa îmi vina sa vomit când veneam aceeași mancare.
Am fost în multe locuri cu sotul si copilul, dar niciodată nu am plătit extra pt el. Plăteam camera cât era și acolo aveam inclus.
Sunt eu prea sensibila și am așteptări prea mari? Era sezonul legumelor. Putea pune frumos roșii, castraveți, măsline, etc
De condiții nu mai vorbesc, afara vopsit gardul și inauntru-i leopardul. Apa la toaleta nu mergea, furnici în camera. Ce-i drept e frumoasa piscina, dar sunt totuși atâția bani pe o noapte pt niște condiții vai de mama lor.
Sursa foto: Laura Necula/Facebook
Oamenii au reacționat, iar mulți dintre ei sunt revoltați, susținând că arată ca o farfurie de „pomană”. „Sincer eu plecam imediat de acolo și le făceam și niște reclamații bune! Nu e posibil sa ii lăsăm să ne strice concediul pe care și asa noi romanii îl facem cu mari eforturi, cred ca e timpul sa ii lăsăm pe asemenea proprietari sa dea faliment!!”, a scris o persoană. „Cred ca este cel mai jenant mic dejun pe care l-am văzut vreodată. 🥺 Trebuie sa încetam sa ne mai lăsam umiliti pe banii noștri”, a menționat altcineva.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: