Redactia.ro
Home » Monden » Michael Douglas a ajuns de nerecunoscut! Cum arată actorul la vârsta de 76 de ani

Michael Douglas a ajuns de nerecunoscut! Cum arată actorul la vârsta de 76 de ani

GALERIE FOTO (5)Michael Douglas a ajuns de nerecunoscut! Cum arată actorul la vârsta de 76 de ani

Michael Douglas a fost mult timp unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood, însă acum lucrurile s-au schimbat! Actorul este de nerecunoscut.

Michael Douglas a ajuns de nerecunoscut

În anii 1980, Michael Douglas făcea senzație, fiind unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood. Trecerea timpului și-a pus amprenta asupra sa, pentru că acum acesta arată cât de mult s-a schimbat la 76 de ani.

Seducător, rafinat, elegant, carismatic, Michael Douglas cucerea publicul, mai ales pe cel feminin, cu fiecare apariție. Mult timp și-a păstrat acest statut, însă numai că trecerea anilor și problemele de sănătate pe care le-a avut și-au pus vizibil amprenta asupra actorului.

Michael Douglas a ajuns de nerecunoscut! Cum arată actorul la vârsta de 76 de ani

Acesta s-a menținut mult timp, însă acum se vede că a îmbătrânit. Părul cărunt nu este singurul lucru, acestuia apărându-i și ridurile, iar pielea și-a pierdut elasticitatea și fermitatea de altă dată.

Câștigătorul a două premii Oscar, Michael Douglas nu impresiona doar cu talentului său actoricesc, ci și cu aspectul fizic care a generat multe suspine de-a lungul timpului. Ultimele sale apariții au stârnit îngrijorări în rândul fanilor, dat fiind că doar silueta mai amintește de aspectul său de odinioară.

Michael Douglas a învins cancerul

Atunci când avea 65 de ani, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer oral, la nivelul limbii și în gât. După un tratament corespunzător, marele actor a reușit să învingă boala necruțătoare, însă întreaga experiență l-a schimbat. Cu ceva timp în urmă, actorul a relatat că, după ce a învins boala, a devenit tot mai determinat să petreacă mai mult timp cu soția sa, Catherine Zeta Jones, și cei doi copii Dylan și Carys.

În anul 2014, Michael și Catherine s-au despărțit, însă s-au împăcat după o scurtă perioadă de timp. Au mai acordat o șansă căsniciei, iar, după 21 de ani de mariaj, lucrurile par să meargă excelent.

”Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers”, a spus actorul.

Boala i-a oferit o perspectivă total diferită asupra întregului tablou. A început să aprecieze mai mult lucrurile cu adevărat valoroase: familia.

”Apoi, după ce noi doi am reuşit să facem acest lucru, împăcarea ne-a adus mai aproape ca niciodată – suntem ca acum 17 ani. Faptul că am învins cancerul în stadiul IV mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieţii. Mi-a permis să petrec mai mult timp cu soţia şi copiii, pentru a le oferi sprijin. Atunci când depăşeşti vârsta de 70 de ani, nu mai primeşti aceleaşi roluri ca în trecut. Şi asta m-a făcut să apreciez faptul că am fost binecuvântat să am în viaţa mea o familie precum a mea”, a mai povestit Michael.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: