Redactia.ro
Home » Sport » Michael Schumacher trăieşte o dramă, dar soţia lui, Corinna, duce o viaţă de filme horror. Apropiaţii familiei au spus tot

Michael Schumacher trăieşte o dramă, dar soţia lui, Corinna, duce o viaţă de filme horror. Apropiaţii familiei au spus tot

Michael Schumacher, stare sanatate

Corinna Schumacher (54 de ani) trăieşte şi ea o adevărată dramă. De la accidentul soţului ei de la schi, din urmă cu 10 ani, viaţa familiei Schumacher s-a schimbat radical, desigur.

Fostul pilot de Formula 1 a avut cel mai crunt destin, este evident, iar asta a afectat-o foarte mult pe partenera lui.

Corinna, măcinată de tot ce se întâmplă

Corinna Schumacher (54 de ani), soția septuplului campion mondial, a încercat din răsputeri în tot acest timp să țină secret cum se simte fostul pilot, iar acest lucru ar fi măcinat-o, susține Eddie Jordan (74 de ani), fostul patronul al echipei de Formula 1 Jordan.

În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael.

Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a spus Jordan, preluat de Digisport.

Femeia şi-a expus viaţa

În urmă cu 2 ani, Corinna Schumacher a fost de acord, într-un interviu, să vorbească despre drama pe care o trăieşte.

Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi.

Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere”, a declarat soţia fostului campion.

„Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii.

Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”, a mai spus Corinna Schumacher pentru site-ul Tele-Loisirs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: