Redactia.ro
Home » Știri » Mici gratis în Piața Obor pentru cei care se vaccinează. Primarul Sectorului 2: ”Rapid și fără programare”

Mici gratis în Piața Obor pentru cei care se vaccinează. Primarul Sectorului 2: ”Rapid și fără programare”

În Piața Obor se va deschide, vineri, un centru de vaccinare mobil, unde se poate vaccina fiecare persoană care-și dorește să primească: „o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”. Inițiativa aparține primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Mici gratis în Piața Obor pentru cei care se vaccinează. Primarul Sectorului 2: ”Rapid și fără programare”

Deși s-a făcut o glumă pe seama acestui subiect, iată că a devenit realitate. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că în Piața Obor se va putea mânca mici gratis, dacă te vaccinezi anti-Covid. Drept urmare, vineri se va deschide un centru mobil de vaccinare în zonă, unde vă puteți imuniza fără programare. Serurile disponibile, pentru o singură doză, sunt Pfizer și Johnson & Johnson.

Programul centrului de vaccinare din Piața Obor

Prin acest demers se dorește ”să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale”, mai spune edilul Sectorului 2 al Capitalei. Programul centrului este: vineri și Sâmbătă, de la 8:00 la 20. 00 și duminică, de la 8:00 la 18.00.

”Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare. Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza. Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18. Hai să avem sănătate…și poftă bună”, a scris Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, pe Facebook, scrie revistabiz.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: