Redactia.ro
Home » Știri » ”Micul Hercule” a ajuns într-o situație limită! Tatăl lui a organizat o strângere de fonduri

”Micul Hercule” a ajuns într-o situație limită! Tatăl lui a organizat o strângere de fonduri

GALERIE FOTO (3) ”Micul Hercule” a ajuns într-o situație limită! Tatăl lui a organizat o strângere de fonduri

”Micul Hercule” a ajuns într-o situație limită! Se pare că el împreună cu tatăl lui au ajuns la fundul sacului, iar cum cer ajutorul fanilor. 

”Micul Hercule” a ajuns într-o situație limită

Giuliano Stroe, copilul care a intrat în Cartea Recordurilor, a organizat o strângere de fonduri împreună cu tatăl său, unde și-a licitat cele mai importante obiecte. Acesta a pus la licitație o minge și o pereche de încălțăminte sport, în încercarea de a strânge 1.000 de euro. Conform lui Iulian Stroe, tatăl „Micului Hercule”, articolele sportive ar fi fost folosite de băiat în 2009, când avea doar patru ani și a fost desemnat cel mai puternic copil din lume.

”Micul Hercule” a ajuns într-o situație limită

”Micul Hercule” a ajuns într-o situație limită! Se pare că tatăl lui Giuliano Stroe are nevoie de banii respectivi pentru ca băieții lui, Giuliano și Claudio, să participe la un campionat de box. După ce a apelat la mila fanilor, explicând că nu își permite să achite taxele respective, mai mulți admiratori au început să-i transfere bani în cont, potrivit spynews.ro.

”Micul Hercule” a ajuns într-o situație limită

Cum a ajuns Giuliano Stroe cunoscut

Giuliano Stroe și fratele său au deveniți cunoscuți în toată lumea, atunci când tatăl lor a început să posteze antrenamentele dure la care îi supunea pe copii pe internet. De altfel, datorită antrenamentelor și a condiției fizice pe care o avea la cinci ani, Giuliano Stroe a intrat în Cartea Recordurilor.

Micul Hercule a devenit cunoscut în România, acum cu 10 ani, după ce a uluit cu mușchii săi juriul şi audienţa unei emisiuni TV din Italia, în fața cărora a mers în mâini, foarte rapid, pe o distanţă de 10 metri.

Antrenamentele dure la care era supus Giuliano au declanșat, de-a lungul timpului, mai multe scandaluri, tatăl acestuia fiind acuzat că și-ar exploata copiii, pentru a câștiga bani. Cazul fraților Stroe a ajuns de nenumărate ori în atenția Direcției pentru Protecția Copilului din Olt, iar tatăl lor a fost, la un moment dat, la un pas de a fi decăzut din drepturile părintești, pentru rele tratamente aplicate minorului.

În prezent, puștiul de 16 ani practică box și kickboxing, la clubul înființat chiar de tatăl său. Clubul se numește Asociaţia Giuliano & Claudio Boxing Club, iar acolo probabil se antrenează doar cei doi frați, dar și tatăl lor care este un pasionat de sport. Sala de antrenamente măsoară aproximativ 15 metri pătrați și conține tot ce este nevoie pentru un antrenament bun. Are un sac de box, oglindă, sac de box viteză tip pară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: