Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum și-a serbat vedeta tv ziua de naștere

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum și-a serbat vedeta tv ziua de naștere

GALERIE FOTO (8) Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani.

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Prezentatoarea tv se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și sentimental. Recent, Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani și și-a serbat ziua de naștere, deși nu obișnuiește să facă acest lucru.

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum și-a serbat vedeta tv ziua de naștere

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Marți,vedeta tv a mai adăugat un trnadafir la buchetul de flori al vieții. Mihaela Rădulescu se simte o femeie fericită. Deși nu obișnuia să își serbeze ziua de naștere, de această dată fosta prezentatoare de la Ferma a petrecut la Monaco, alături de fiul și iubitul ei.

Cei doi i-au organizat acestea o petrecere pe cinste, la un restaurant de fițe. Mihaela Rădulescu i-a avut aproape pe cei dragi oameni din viața și s-a bucurat la maxim de ziua ei de naștere. Diva de la Monaco a fost surprinsă cu o masă festivă de la care nu au lipsit șampania scumpă și tortul de ciocolată. Seara specială s-a încheiat cu un foc de artificii pentru vedetă.

Mihaela le-a mulțumit celor care s-au gândit la ea și au vrut să fie alături de ea în această zi importantă. „Azi am vrut să… simt. Să mă bucur de copil, de bărbat și de… prietenii care mi-au trimis flori, urări faine și atâtea gânduri bune.Ador să am casa plină de flori albe, iubesc să am oamenii dragi lângă mine, mi-e dor de mor de cei din familie care-s prin prea multe țări, dar i-am simțit, auzit și pupat pe toți, chiar și de la distanță. M-au bucurat mult toate semnele de drag de la colegii mei de la Pro, de la foști colegi și de la oameni pe care nu i-am văzut de ani buni…Am TRĂIT o zi minunată. Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la zâmbetul meu de azi… și de fiecare zi, când se întâmplă să fiu fericită, sănătoasă și iubită. Ca-n urările voastre”, a scris Mihaela Rădulescu, pe Instagra.

Cum s-au cunoscut Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de mulți ani, cu toate astea puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut. Cei doi s-au întâlnit în 2014 în cadrul unei conferințe de presă unde româna l-a intervievat. „Da, e chiar Felix Baumgartner, omul cu 3 recorduri mondiale in palmares si primul om care a depasit, in cadere libera…din stratosfera, viteza sunetului, fara niciun ajutor tehnologic. Sunteti bineveniti la conferinta, daca aveti pofta sa cunoasteti un om exceptional. Io am”, declara Mihaela, cu emotii, la acea data.

De atunci, cei doi trăiesc momente de neuitat împreună. La rândul lui, Felix se consideră un bărbat norocos și mândru că are alături o femeie minunată. „Îmi place (Mihaela Rădulescu – n.red.) şi îmi doresc să aflu cât mai multe despre ea şi despre ţara ei. Am cunoscut-o pe sora ei. Are o familie frumoasă. Mihaela este o persoană adorabilă. Este foarte bine organizată, puternică, ştie foarte bine ce vrea, mă distrez mult în preajma ei. Nu am fost niciodată cu o femeie cu care să mă distrez atât de mult. Dar, în acelaşi timp, iubeşte provocările şi este foarte exigentă“, spunea Baumgartner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: