Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu-și sărbătorește Mihaela Rădulescu ziua de naștere. Vedeta tv a dezvăluit motivul

De ce nu-și sărbătorește Mihaela Rădulescu ziua de naștere. Vedeta tv a dezvăluit motivul

GALERIE FOTO (7) De ce Mihaela Rădulescu nu-și sărbătorește ziua de naștere.

De ce nu-și sărbătorește Mihaela Rădulescu ziua de naștere. Pe 3 august, Mihaela Rădulescu va împlinit 52 de ani. Cu toate astea, vedetei nu își sărbătorește ziua de naștere, explicând recent care este,de fapt, motivul pentru care nu face acest lucru.

De ce nu-și sărbătorește Mihaela Rădulescu ziua de naștere. Vedeta tv a dezvăluit motivul

De ce nu-și sărbătorește Mihaela Rădulescu ziua de naștere. Ziua de naștere a fostei prezentatoare tv este în luna august, dar spre surprinderea tuturor, Mihaelei Rădulescu nu-i place să-și serbeze ziua de naștere. Vedeta nu postează niciodată fotografii sau clipuri video de ziua ei, asta pentru că nu își sărbătorește ziua de naștere. Recent, Mihaela a declarat care este, de fapt, motivul. Nu este unul surprinzător! Diva de la Monaco a declarat că de ziua ei toți prietenii sunt plecați în vacanță, având în vedere că este născută în ultima lună de vară. Mihaela Rădulescu a precizat că a vrut să își sărbătorească mereu ziua de naștere, dar i-a fost greu să-și strângă toți prietenii. Cu toate astea, vedeta organizează mereu petreceri de Sf. Mihail și Gavril, fiind ziua ei de nume. „De-o viață m-am obișnuit să nu petrec de ziua mea, pentru că pică în august și eu nu am pe cine să adun. Toată lumea e în concediu, toată lumea e în vacanță. Chiar nu am avut niciodată o petrecere nu știu de care. Mai degrabă am avut petreceri în noiembrie, de Sfântul Mihail și Gavril. Am zis măcar atunci să fac ceva, că vara nu apuc”, a spus Mihaela Rădulescu pentru Viva.

În acest an, de ziua ei, Mihaela Rădulescu a spus că va ieși în oraș cu soțul și fiul său pentru că se află în Monaco. Mai mult, aceasta a mărturisit că va chema câteva prietene pentru a nu simți că ziua sa a trecut fără să fie petrecută. „Probabil o să sun două-trei prietene de prin Monaco, pentru că acolo o să fiu. Este și fiul meu acolo, vine și Felix. Va fi ceva mic și simplu doar să simt că nu a trecut degeaba ziua mea”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Ce cadouri vrea să primească Mihaela Rădulescu

Fosta prezentatoare de la Pro Tv a declarat că îi place foarte mult să primească cadouri, căci dacă tot nu-și organizează ziua de naștere, măcar cadouri să primească. Mihaela Rădulescu este pasionată de căciuli, accesoriu pe care îl poartă foarte des în perioada de iarnă. Cu toate astea, fosta soție a lui Ștefan Bănică jr. primește mereu brățări de ziua ei, fiind o împătimită a acestui accesoriu. „La mine nicio brățară în plus nu e în plus. Ei știu că îmi plac brățările, că îmi place să ies într-un loc frumos cu muzică. Trece și asta la un moment dat în viață… Recunosc cinstit, poate că unde și am tot ce îmi trebuie. Nu am dorințe de obiecte pe care nu le am sau altceva ce mi-aș mai dori”, a mai povestit Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner. Cei doi sunt împreună de șapte ani, iar în ciuda faptului că s-a scris de multe ori că s-au despărțit,aceștia au în continuare o relație extrem de frumoasă și pasională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: