Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, urare emoționantă de ziua de naștere a lui Felix Baumgartner! ”Continuă să fii eroul lor și bărbatul meu”

Mihaela Rădulescu, urare emoționantă de ziua de naștere a lui Felix Baumgartner! ”Continuă să fii eroul lor și bărbatul meu”

GALERIE FOTO (3) Mihaela Rădulescu, urare emoționantă de ziua de naștere a lui Felix Baumgartner! ”Continuă să fii eroul lor și bărbatul meu”

Chiar dacă s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori, iubirea i-a adus mereu unul în brațele celuilalt. Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner leagă unul dintre cele mai invidiate cupluri, dovadă fiind mesajul emoționant pe care aceasta i l-a transmis de ziua lui de naștere. 

Mihaela Rădulescu, urare emoționantă de ziua de naștere a lui Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează unul dintre cele mai frumoase, stabile și apreciate cupluri din showbiz, cei doi trăind o frumoasă poveste de iubire de șase ani. Chiar dacă s-a spus că s-au despărțit de nenumărate ori, iubirea dintre ei crește de la o zi la alta.

Astăzi, 20 aprilie, este zi de mare, mare sărbătoare și veselie pentru cei doi, căci, celebrul sportiv își aniversează ziua de naștere. Astfel că, Mihaela Rădulescu a făcut urare specială de ziua de naștere a lui Felix Baumgartner. Fosta prezentatoare TV și-a surprins iubitul cu o declarație de dragoste specială.

Mihaela Rădulescu, urare emoționantă de ziua de naștere a lui Felix Baumgartner! ”Continuă să fii eroul lor și bărbatul meu”

Direct pe contul său de Instagram, Mihaela Rădulescu a postat mai multe fotografii cu bărbatul iubit, însoțite de un mesaj cu totul și cu totul special. Frumoasa vedetă i-a urat tot binele din lume lui Felix și, printre cuvintele frumoase și gândurile bune, Mihaela i-a făcut cea mai sublimă declarație de dragoste: ”continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu”. După șase ani de relație, vedeta este la fel de îndrăgostită de iubitul său.

”La mulți ani, Scahtzi! Continuă să rulezi, continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și restul… le știi”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

Mihaela Rădulescu, urare emoționantă de ziua de naștere a lui Felix Baumgartner! ”Continuă să fii eroul lor și bărbatul meu”

Ce spune Mihaela Rădulescu despre zvonurile apărute în presă

Miheala Rădulescu este sătulă de zvonurile și speculațiile apărute la adresa relației lor, astfel că, în urmă cu ceva timp, fosta iubită a lui Dani Oțil a pus piciorul în prag și a dat cărțile pe față.

Fosta prezentatoare TV a recunoscut că a ales să-și trăiască povestea de iubire cu sportivul departe de ochii curioșilor, deoarece, de fiecare dată când apăreau diverse imagini cu ea sau Felix în compania unor alte persoane de sex opus, gurile rele îi tocau mărunt, susținând că ar fi implicați în alte relații amoroase.

”De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a declarat Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: