Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu a răbufnit! Ce a putut să spună despre Andreea Marin. Totul a fost interceptat de DNA

Mihaela Rădulescu a răbufnit! Ce a putut să spună despre Andreea Marin. Totul a fost interceptat de DNA

Mihaela Rădulescu a răbufnit! Ce a putut să spună despre Andreea Marin. Totul a fost interceptat de DNA

Mihaela Rădulescu nu a mai rezistat! Vedeta a fost suprinsă de DNA în timp ce o jignea pe Andreea Marin, din cauza unui promo de televiziune. 

Ce a putut să spună despre Andreea Marin

În urmă cu nouă ani, Mihaela Rădulescu, în vârstă de 51 de ani, a fost interceptată de DNA în dosarul fostului ei soţ şi surprinsă astfel în timp ce o jignea pe Andreea Marin, în vărstă de 46 de ani.

Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Ilan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta, şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi un nume vehiculat în mai multe dosare de evaziune fiscală.

Mihaela Rădulescu a răbufnit! Stenogramele au fost făcute publice de postul România TV, iar în respectivele interceptări DNA, prezentatoarea TV o jigneşte pe Andreea Marin, numind-o „vită“.  În aceeaşi convorbire telefonică, prezentatoarea îşi exprimă nemulţumirea faţă de „inegalitatea“ dintre ele pornind de la faptul că Andreea Marin are un promo mai reuşit decât al ei.

Stenogramele DNA

Mihaela Schwartzenberg: … că eu am puţine motive să mă enervez… şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care, eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere…

Emilian Schwartzenberg: O să…

Mihaela Schwartzenberg: Promo meu e filmat cu aparate foto pentru că mi-au spus băieţii că n-au camere…(înjură)

Emilian Schwartzenberg: Pot să te opresc o secundă să o luăm încet? Alo?

Mihaela Schwartzenberg: Nu, nu poţi să mă opreşti! Lasă-mă să spun problema!

Emilian Schwartzenberg: Ascultă-mă! Ascultă-mă!

Mihaela Schwartzenberg: Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la Marin, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent…

Emilian Schwartzenberg: Mă asculţi o secundă? Ascultă-mă! Pot să te opresc o secundă? Două lucruri importante. Îţi fac ce promo vrei tu. Am o singură rugăminte. Du-te, vorbeşte cu ei… îţi spune că nu există, eu îţi fac să existe, doar ocupă-te tu şi fă-l după capul tău şi cum vrei tu şi eu mă ocup să ai tot ce vrei. Doi: madam Marin, pentru tine să ştii, s-a ocupat să-şi facă promo.

Mihaela Schwartzenberg: Pentru că asta trăieşte aici. Nu şi l-a făcut ea. I l-a făcut o agenţie.

Emilian Schwartzenberg: Da. Mihaela Schwartzenberg: Agenţia costă dublu. Deci eu am aflat…

Emilian Schwartzenberg: Atenţie! Aici vreau să-ţi spun…

Mihaela Schwartzenberg: Nu! Eu vorbesc acum şi mă asculţi! Ea nu are, de când mă ştiu eu…

Emilian Schwartzenberg: Nu-mi place cum ţipi la mine. Deci eu sunt calm şi vorbesc cu tine. Nu-mi place dacă…

Mihaela Schwartzenberg: N-are nicio idee. Ea… Ascultă-mă! Nu-mi spune mie că Marin a făcut. Marin s-a dus şi a dat o căruţă de bani, pentru că avea căruţa de bani…

Emilian Schwartzenberg: Da, da’ pe capu’ ei, pe buzunaru’ ei. Eu nu plătesc promouri, n-am vreo treabă. Înţelege acest mic detaliu. Deci dacă vrei opinia mea şi dacă vrei să te amuzi… da’ nu mai comenta cu alţii şi învaţă: orice comentariu despre ea cu alţii, te poziţionează ca una care te deranjează şi suferi din cauza ei. Tu ignor-o total. Păi…

Mihaela Schwartzenberg: Eu mă… pe fata asta şi mă ştiu sigur de o mie de ori arătând mai bine, mai deşteaptă şi mai mişto ca fata asta. Mă doare în… de fata asta. Nu vreau însă să se vadă, strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo. Deci ea are un super promo, un super profi făcut de agenţie, făcut pe peliculă de film, cu regizor. Am aflat. Ştiu exact cine l-a făcut şi cât costă un astfel de promo, iar eu am un promo filmat cu aparat foto pentru că echipa din Realitatea mi-a zis: „Bă, ne pare rău, azi nu avem camere profi cu noi şi filmăm cu aparatul“. Am crezut că mor.

Emilian Schwartzenberg: Am o rugăminte, dacă se poate, că-mi crapă capu’. Mai mult decât ţi-am spus, nu am ce-ţi spune. Ocupă-te! Fă-ţi ce promo vrei tu. Eu îţi asigur tot ce ai nevoie, ca la emisiune. Dar ocupă-te. Eşti aici săptămâna asta, fă-ţi frumos să fie în regulă. Hai să ne ocupăm.

Mihaela Schwartzenberg: Îhî. Am înţeles.

Emilian Schwartzenberg: Aşa.

Reacția Andreei Marin la injuriile Mihaelei Rădulescu

Imediat după ce aceste interceptări au apărut în presă, Andreea Marin a reacționat, fiind la fel de dimplomată așa cum o știm. Prezentatoarea a subliniat că ea şi Mihaela Rădulescu au caractere diferite şi a subliniat că nu o afectează în niciun fel afirmaţiile ieşite la iveală.

„Ce mai poate fi spus… Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea… Are dreptul la prezumţia de nevinovăţie“, a declarat vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: