Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, despre operațiile estetice. Diva de la Monaco nu ar spune nu altor transformări fizice

Mihaela Rădulescu, despre operațiile estetice. Diva de la Monaco nu ar spune nu altor transformări fizice

GALERIE FOTO (6) Mihaela Rădulescu, despre operațiile estetice

Mihaela Rădulescu, despre operațiile estetice. Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România, iar de-a lungul anilor a moderat mai multe emisiuni tv. Recent, diva de la Monaco a vorbit deschis despre operatiile estetice pe care și le-a facut in ultima perioada.

Mihaela Rădulescu, despre operațiile estetice. Diva de la Monaco nu ar spune nu altor transformări fizice

Mihaela Rădulescu, despre operațiile estetice. De-a lungul anilor, Mihaela Rădulescu a moderat mai multe emisiuni televizate, devenind una dinte cele mai apreciate prezentatoare tv din România. În prezent, vedeta va face parte din echipa „Masked Singer România”, emisiune difuzată la PRO TV. Diva de Monaca este detectiv alături de Alex Bogdan, Horia Brenciu și Inna. Într-un interviu pentru Click.ro, Mihaela Rădulescu a răspuns la cele mai surprinzătoare întrebări. Vedeta este foarte încântată de noul proiect, distrându-se alături de colegii de platou de dimineață până seara. „Chiar îmi place că e schimbată ideea, aici mi-am dat seama că e invers decât am făcut toată viaţa. În cariera mea de om de televiziune am avut o listă de invitaţi şi trebuia să caut nişte amănunte din biografia lor şi să văd cine sunt ei. Aici primesc nişte indicii şi trebuie să ghicesc cine-s invitaţii. Deci e exact invers, şi adorabil, şi de şapte ori mai greu”, a spus vedeta.

Mihaela a vorbit deschis despre faptul că a primit numeroase critice de-a lungul anilor. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a declarat că s-a obișnuit cu criticile publicului, chiar dacă în trecut era foarte afectată de părerile negative ale oamenilor. „Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes„, a precizat Mihaela Radulescu.

Întrebată dacă o afectează faptul că oamenii o critică pentru că și-a făcut intervenții estetice, Mihaela Rădulescu a declarat că nu s-a ascuns niciodată când și-a făcut modificări estetice. „Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare”, a mai spus vedeta de la Pro Tv.

Mihaela Rădulescu nu spune nu altor operații estetice

Vedeta tv în vârstă de 51 de ani a mai mărturisit că nu a simțit nevoia să ofere explicații oamenilor pentru alegerile sale. Mihaela Rădulescu a declarat că îi place să facă lucruri benefice pentru propria persoană. ”Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef.”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Medicii plasticieni care au analizat fotografiile acesteia de acum și de când era sută la sută naturală, susțin că Mihaela a exagerat cu vizitele la cabinetele de estetică. Prima intervenție care se observă cu ochiul liber este bustul siliconat, operație pe care și-a făcut în anii 90. De asemenea, diva de la Monaco a apelat și la un lifting facial, intervenție care a transformat-o radical. Mai mult, Mihaela a recurs și la rinopplastie în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: