Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru Dani Oțil, înainte să devină tătic. Ce a avut de spus vedeta la adresa fostului iubit

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru Dani Oțil, înainte să devină tătic. Ce a avut de spus vedeta la adresa fostului iubit

GALERIE FOTO (2) Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru Dani Oțil,

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru Dani Oțil, înainte să devină tătic. Peste câteva săptămâni, Dani Oțil va deveni tătic. Soția sa, Gabriela Prisăcariu va aduce pe lume primul loc copil. Fosta iubită a prezentatorului tv, Mihaela Rădulescu, i-a transmis un mesaj emoționant acestuia, înainte să devină tată.

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru Dani Oțil, înainte să devină tătic. Ce a avut de spus vedeta la adresa fostului iubit

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru Dani Oțil, înainte să devină tătic. Prezentatoarul tv va deveni tată de băiat peste câteva săptămâni. Gabriela Prisăcariu este pe ultima sută de metri cu sarcina, iar cei doi sunt în culmea fericirii. Mihaela Rădulescu, fosta iubită a lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj emoționant viitorului tătic. În timpul relației lor, cei doi au fost discreți cu tot ce se întâmpla în viața lor, iar acum că a aflat că moderatorul tv va deveni tătic, Mihaela a vorbit despre acesta. Jurata de la Masked Singer, l-a lăudat pe fostul iubit, menționând că Dani Oțil se va descurca de minune în rolul de tată. Mihaela Rădulescu a declarat că se bucură pentru el și soția lui.

Dani sI Gabriela

Vedeta tv este sigură că matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani va fi un tată minunat, la fel cum e și în calitatea de partener. Mihaela este bucuroasă că Dani și-a găsit fericirea alături de Gabriela. „Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!’, a spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, relație de 6 ani

Cei doi au trăit o poveste de iubire care a ținut șase ani. Relația lor a început după ce vedeta divorțase de Elan Schwartzenberg. Mihaela și Dani s-au cunoscut în 2008, iar la scurt timp s-au cuplat. Prezentatorul de la Antena 1 a declarat că fosta iubită l-a schimbat foarte mult. Deși și-au spus adio, cei doi au păstrat o relație de prietenie, iar de fiecare dată când se întâlnesc discută armonios.„Recunosc ca am inceput relatia inainte ca Mihaela sa divorteze. Dar ea a fost cea care a facut primii 50 de pasi ca sa fim impreuna. Pot spune ca Mihaela a vaslit in barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, a spus Dani Otil.

Pasiunea pentru motoare a fost cea care i-a legat. Dani a spus că va cere cel puțin 150.000 de euro ca să apară pe o copertă alături de Mihaela. „De cand suntem un cuplu, eu si Mihaela nu am facut nici un pictorial impreuna. Pentru prima coperta, o sa cer cel putin 15.000 de euro„, a declarat Dani, la vremea respectivă. După ce a fost surprinsă de paparazzi în garsoniera lui Dani, Mihaela a recunoscut atunci relația cu el. Diva le-a povestit cu lux de amănunte reporterilor cum s-a îndrăgostit de prezentatorul tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: