Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Albu, despre sandalele mov purtate de Carmen Iohannis la Madrid. De ce afecțiune suferă Prima Doamnă a României

Mihai Albu, despre sandalele mov purtate de Carmen Iohannis la Madrid. De ce afecțiune suferă Prima Doamnă a României

GALERIE FOTO (3) Mihai Albu, despre sandalele mov purtate de Carmen Iohannis la Madrid.

Mihai Albu, despre sandalele mov purtate de Carmen Iohannis la Madrid. Prima Doamnă a României a fost în centrul atentiei după ce a participat la dineul regal în cadrul Summitului NATO, de la Madrid. După ce a fost criticată că a purtat o rochie roz la întâlnirea cu marii lideri ai NATO, internauții au criticat sandalele mov aprins pe care le-a purtat în timpul unei întâlniri oficiale.

Mihai Albu, despre sandalele mov purtate de Carmen Iohannis la Madrid. De ce afecțiune suferă Prima Doamnă a României

Carmen Iohannis a fost criticată pentru alegerile neinspirate la capitolul vestimentație. Prima Doamnă a României a fost prezentă alături de soțul ei, președintele Klaus Iohannis, la Summitul NATO, de la Madrid. Carmen Iohannis a fost criticată pentru vestimentația pe care a ales-o la întâlnirea cu liderii NATO, iar acum a fost criticată după ce a ales să poarte o pereche de sandale mov aprins, în timpul unei întâlniri oficiale, la Madrid. Înainte de Summitul NATO, în timpul uneia dintre întâlnirile oficiale, Prima Doamnă a optat pentru o rochie roz, cu detalii din fire de argint la mâneci, pentru care a fost aspru criticată. La un eveniment conex al Summitului, soția președintelui Iohannis a ales să poarte o rochie albă, simplă, cu o despicătura în zona pieptului, iar ca pată de culoare a ales o pereche de sandale mov cu barete. Designerul de pantofi Mihai Albu a comentat alegerea făcută de Carmen Iohannis. Acesta a declarat că Prima Doamnă a României ar fi trebuit să aleagă un model care să-i ascundă platfus-ul, afecțiune de care suferă. Platfusul este o conditie medicală în care arcada sau scobitura piciorului lipsește.

”Pata de culoare este interesant aleasă, astfel sandalele încearcă să iasă în evidență. Modelul lor este un pic cam încărcat, adică multe încrucișări de barete, poate era mai bună alegerea unui model mai delicat chiar în aceeași culoare.În schimb, din cauza piciorului plat flexibil (platfus de gradul unu), axa maleolelor exterioare este invers poziționată și ar fi trebuit să contracareze acest lucru, prin alegerea unui model care ar ascunde cât de cât, această problema”, a declarat Mihai Albu, pentru FANATIK.

Sandalele mov purtate de Carmen Iohannis Sursa foto: OK Magazine

Mihai Albu, despre sandalele purtate de Carmen Iohannis la Madrid

Creatorul de pantofi susține că, pentru afecțiunea de care suferă Carmen Iohannis la picioare, i-ar recomanda să poarte încățări cu toc înalt, de cel putin doi centimetri. Mai mult, acesta spune că Prima Doamnă a ales corect perechea de încălțăminte, regula fiind că la rochia cu brațele neacoperite se poartă sandale. Cu toate astea, Mihai Albu ar fi sfătuit-o pe Carmen Iohannis să aleagă un model mai delicat, în aceeași culoare.

Mihai Albu

”În mod normal, la această afecțiune (musculară plus osoasă) purtarea unui toc ceva mai înalt, ar face că bolta piciorului să se formeze și așa poziția maleolelor externe să se realinieze cel puțin optic, dând suplețe și elegantă.Deci aș fi sfătuit să aleagă un model mai delicat, în aceeași culoare, dar pe un toc cu doi centimetri mai înalt. Faptul că a purtat sandale este de lăudat, regula spune că la rochia cu brațele neacoperite se poartă doar sandale. Rochia, rochia este superbă!”, a mai declarat Mihai Albu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: