Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Albu iubește din nou. Designerul de pantofi este pregătit să se căsătorească a doua oară

Mihai Albu iubește din nou. Designerul de pantofi este pregătit să se căsătorească a doua oară

GALERIE FOTO (5) Mihai Albu iubește din nou

Mihai Albu iubește din nou. De când a divorțat de Iulia Albu, designerul de pantofi nu s-a mai afișat cu nicio femeie. Ei bine, spre surprinderea tuturor, Mihai Albu a anunțat că iubește din nou. Mai mult, acesta este dispus să ajungă în fața altarului.

Mihai Albu iubește din nou. Designerul de pantofi este pregătit să se căsătorească a doua oară

Mihai Albu iubește din nou. După un divorț neașteptat cu Iulia Albu, creatorul de pantofi și-a găsit o nouă iubită. După ce a dus multe bătălii mediatice cu mama fiicei sale, iată că desginerul de pantofi iubește din nou. Cu toate că este o persoană discretă cu viața sa personală, Mihai Albu a vorbit într-un interviu despre noua sa iubită.

Se pare că designerul se gândește și la o posibilă căsătorie cu aceasta. Mihai a spus că lasă lucrurile să decurgă de l asine, dar nu exlude ideea unui nou mariaj. A învățat multe din căsătoria anterioară, așa că nu se grăbește să facă marele pas. „Dacă se găsește persoana potrivită, aș putea să mă recăsătoresc.Am pe cineva în viața mea. La vârsta mea, eu fac 59 de ani, sunt mai cu băgare de seamă, nu cum am fost în trecut.Trebuie să știi dinainte dacă este iubitoare de înaripate. Dacă îmi vine cu găina acasă? Toată lumea a râs de mine, în ce situație ajunsesem eu’, a declarat Mihai Albu.

Mihai Albu a spus că a avut mai multe relații după ce s-a despărțit de Iulia Albu, dar acestea nu au mers. Dar soarele a răsărit și pe strada lui,iar acum iubește din nou. „Am avut câteva relații, după divorț, unele nu au mers, eu am și obligații, am o fiică, o mamă de care trebuie să am grijă, sunt ocupat cu atelierul de încălțăminte, nu este ușor pentru femeia care stă lângă mine.

Acum iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două. Sper doar ca viitoarea soție să nu-mi vină cu găini în casă, nu vreau să o iau de la început cu circul. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu. Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume”, a declarat designerul de pantofi.

De ce au divorțat Mihai și Iulia Albu

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a vorbit despre divorțul de tatăl fiicei sale. Conform acesteia, cei doi au divorțat amiabil la notar, fără negocieri și fără scandal.

Mihai si Iulia Albu

Motivul pentru care s-au separat a fost, se pare, incompatibilitatea. „Cred că nu eram compatibili, asta este simplul adevăr. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna. Am avut și lucruri în comun, doar că compatibilitatea noastră nu a fost până la capăt. Nu aveam interese comune. Cu doi ani înainte de divorț mi-am dat seama că nu putem să continuăm. Dar, a fost un divorț amiabil, nu a fost scandal. Am ieșit împreună de mână de la notar”, a dezvăluit Iulia Albu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: