Redactia.ro
Home » Monden » Pare de neclintit, dar acum Iulia Albu a vorbit despre clipele grele pe care le-a trăit în copilărie

Pare de neclintit, dar acum Iulia Albu a vorbit despre clipele grele pe care le-a trăit în copilărie

Iulia Albu a izbucnit în lacrimi! Vedeta a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața ei

Toată lumea o cunoaște pe Iulia Albu fiindcă reprezintă unul dintre cele mai sonore nume din lumea fashionului din România. Ea a stârnit controverse prin prisma aparițiilor sale, în special când a apărut cu o găină vie pe post de accesoriu. Iulia Albu este fosta soție a designerului de pantofi, Mihai Albu cu care are și o fetiță superbă.

Iulia Albu despre drama din copilărie

Iulia Albu a abordat un subiect sensibil în cadrul unei emisiuni. Este vorba de bullying. Vedeta a mărturisit că și ea s-a confruntat cu această problemă pe vreemea când era doar un copil. Ea este un caranter puternic și nu s-a lăsat victimă a acestui tip de abuz. Iulia le-a transmis și un sfat elevilor spunând că în viață trebuie să se focuseze pe învățat și să își canalizeze timpul spre dezvoltare personală.

Toţi suntem obişnuiţi cu bullyingul, eu am avut parte de bullying din copilărie, am trecut peste asta dificil, este greu pentru orice copil care trece prin această situaţie. Eu gândesc lucrurile foarte simplu şi de multe ori sunt acuzată de faptul că nu sunt o persoană modestă. Eu sunt o persoană realistă. Persoana care te critică trebuie să aibă cel puţin căderea de a-şi exprima o opinie, căci altfel toţi ne putem exprima opinia fără să cunoaştem. Este bine să fii cel mai tare din parcare, dar să nu uităm că parcarea era goală aici în România. Este important să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveţi continuu, să citeşti foarte mult, să fii critic tu cu tine.„, a declarat Iulia Albu.

Ce spune Iulia Albu despre familia ei

Într-un interviu mai vechi, Iulia Albu a povestit că părinții ei nu au fost de acord cu mariajul ei cu Mihai Albu deoarece între cei doi este o diferență de vârstă de 20 de ani.

Părinții mei nu au fost niciodată de acord cu căsătoria noastră, pentru că e o diferență de 20 de ani între mine și Mihai. Și, sincer, nu știu ce părinte ar putea să-și dorească acest lucru. Nici eu nu mi-am închipuit o secundă că așa va fi. Însă nu poți să-ți alegi un soț, să-l programezi, să-ți faci o lista și apoi să-l iei. Cred că părinții au și ei un rol foarte important. Ar trebui așteptat destul de mult până la acest pas, pentru că e foarte greu să dai timpul înapoi. Pentru bărbați e recomandat să aibă cât mai multe femei. În schimb, pentru femei e rușinos să aibă mai mulți parteneri sexuali.„, a declarat Iulia Albu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: