Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac a râs de trauma suferită de Ana Mocanu, după ce a fost violată. Ce declarații halucinante a făcut actorul

Mihai Bendeac a râs de trauma suferită de Ana Mocanu, după ce a fost violată. Ce declarații halucinante a făcut actorul

Comportament șocant Bendeac

Scandalul momentului îl vizează acum pe vloggerul Colo, pe numele lui real Alexandru Bălan, în urma unor declarații făcute de acesta din care reiese că violul este un comportament total acceptabil social. Acum, Colo riscă să stea la închisoare pentru afirmațiile sale.

Mihai Bendeac, comportament halucinant la adresa unei femei violate

Dar acesta nu este singurul caz în care un tânăr faimos ia în râs suferința victimelor violului. Un alt caz este celui al lui Mihai Bendeac, care și-a bătut joc de experiența traumatizantă pe care a avut-o Ana Mocanu.

Chiar în timp ce aceasta povestea trauma prin care a trecut, fiind violată în liceu, Mihai Bendeac a izbucnit în hohote de râs. Juratul de la iUmor a făcut un video în care citește experiența șocantă prin care a trecut fosta asistentă TV, iar pe tot parcurusl acestuia el râde și chiar își bate joc de lucrurile dezvăluite de Ana Mocanu

Începutul este fabulos.Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură” a spus Mihai Bendeac, în timpul acelui clip video.

Continuarea este la fel de șocantă, pentru că Bendeac râde în continuare.

”Recunosc că eram mai naivă. Ăsta e pe sistemul mă împiedic des”, spunea actorul.

Mihai Bendeac, afirmații șocante la adresa Anei Mocanu

Ana Mocanu a povestit și că din cauza acelui viol, ea nu a fost capabilă să ia bacul din prima sesiune, lucru de care Bendeac s-a legat.

Mi-a fost mult teamă să mai merg la liceu. De aceea în prima sesiune am și picat la Bac”, spunea Ana Mocanu.

Tot în același video, Bendeac râde de povestea violului și încheie tot într-o notă ironică, dând de înțeles că nici măcar nu crede cele spuse de fosta asistentă TV.

Băi ești nebun, d-aia a picat la Bac în prima sesiune că a fost violată de căre meditator. Este monumentală această declarație, este cea mai tare declarație pe care eu am auzit-o în ultimul timp. Deci Ana Maria Mocanu nu a luat bacalaureatul pentru că a fost violată. Măicuță!”, încheie Bendeac.

Mihai Bendeac este cunoscut publicului larg în rolul de jurat la emisiunea iUmor de la Antena 1, dar și pentru rolurile interpretare de el la „Mondenii” sau „În puii mei”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: